RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim aracın Plakası çok iyi denk geldi üç kardeşiz üçümüzün isimlerinin baş herfi mevcut

Plaka KCG

Kubilay

Caner

Gülay

En makulü buydu
:o

Eşim ile aramızdaki bir espiriydi hep, ilerde emekli olunca marmarise falan yerleşirsek plakamız daha da bir anlam kazanır diye :)
Kısmet değilmiş.

İçimde hâlâ bir umut var dostum. YST bulunacak inşallah.

Benim aracın Plakası çok iyi denk geldi üç kardeşiz üçümüzün isimlerinin baş herfi mevcut

Plaka KCG

Kubilay

Caner

Gülay

En makulü buydu

Kaçılın Cengaverler Geliyor. qw Hakikaten iyi denk gelmiş.;)

Plaka KCG

Kubilay

Caner

Gülay

En makulü buydu

Benim plakada Benim eşimin ve oğlumun ismilerinin baş harifydi. :(

İçimde hâlâ bir umut var dostum. YST bulunacak inşallah.

İnşallah Hakkı abi. bakalım bu ay trafikten çekecektim vergi ödemeyeyim diye, trafikten çekmeye 189 tl istediler. bende vazgeçtim, vergisini vereyim belki bulunursa plakadan olmayız diye.
zaten vergisi 127,50 idi

Şuan İtibarı İlle Yaklaşık 50 Saattir 10 Dakika Dahi Uyku Uyumadım Bunun Üzerine Ekstra Olarak Bu Gece İzmir'e Doğru Ani Bir Yolculuk Yapmam Gerek +12 Saat Daha Eklesek 60 - 62 Saat Uykusuzluk Çeksem Toplamda Ölmem Herhalde hihi

Günaydın RFC, Allah işlerinizi bereketli, gününüzü güzel eylesin..:eyv

Şuan İtibarı İlle Yaklaşık 50 Saattir 10 Dakika Dahi Uyku Uyumadım Bunun Üzerine Ekstra Olarak Bu Gece İzmir'e Doğru Ani Bir Yolculuk Yapmam Gerek +12 Saat Daha Eklesek 60 - 62 Saat Uykusuzluk Çeksem Toplamda Ölmem Herhalde hihi
Ölmezsin ama tüm konsantrasyonun ve dikkatin dağılır. Sen anlamsın için uyur, böyle risklere girmenin hiç anlamı yok...

Günaydın dostlar. Gününüz hayırlara vesile olsun. Rızkınız bol ve helal olsun inşallah.qw

Bu işler herhalde ile olmuyor maalesef. Bir an önce vücudunu dinlendirmelisin. Aksi taktirde saniyelik olaylar yüzünden refleks kabiliyetini kaybedeceğin için acı sonuçlar meydana gelebilir. Hem aileni ve sevenlerini, hemde karşı tarafın sevenlerini üzebilirsin Allah korusun. Dost acı söyler. Bu söylediklerim acı gelebilir ama gerçekleri yansıtmaktadır maalesef. 12 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri