RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adanada çok fena yanıyor fren yaparken cıvvv diye ses geliyor vallaha

Hayırlı Geceler RFC, Allah Rahatlık Versin Cümleten :eyv

Günaydınlar RFC, Hayırlı İşler - Bol Kazançlar - İyi Dersler :eyv

Edit; Haydaaa Varan 1 Sağ Ön Lastik Hakkı Rahmetine Kavuşmuş Gece Gece, Sabah Vakti Lastik Değiştir Şimdi İşin Yoksa hihi

Edit 2; Varan 2 Sağ Arka Lastikte İnmeye Başladı Nasıl Bir Şanstır Arkadaş Bu ...

Son düzenleme:
Günaydın hayırlı cumalar, cumanın bereketi işlerinizden eksik olmasın, gününüz neşe içinde geçsin..:eyv

günaydın rfc. günaydın canlar, ve herkese hayırlı cumalar... birazdan yola çıkıyorum samsuna kadar gidip dönecem..

Büyük İhtimal İle Balıkesir/Merkez Üssü Olmak Üzere Şuan Şiddetli Bir Deprem Oldu Ya Büyük Ölçekte İdi Yada Fazla Derinde Değil İdi Vitrin Felan Aşağı İniyordu Zor Tuttum, Bugün Geceden Beri Türkiye'nin Farklı Bölgelerinde 15 Adet Küçük Çapta Artçı Niyetinde Deprem Olmuş Dikkatli Olmakta Fayda Var, Allah Sonumuzu Hayır Eylesin ...

Edit; Kandilli Rasathanesi Şuan Açıkladı Merkez Üssü Balıkesir 3.8 Büyüklüğünde Ama Çok Yakında 5.4 Kilometrede Bana Sanki 5 - 6 Var Gibi Geldi.

Günaydın dostlar. Cuma'nız mübarek ve hayırlara vesile olsun inşallah. qw

günaydın rfc. günaydın canlar, ve herkese hayırlı cumalar... birazdan yola çıkıyorum samsuna kadar gidip dönecem..

Ömer kardeş, bu aralar sık gitmeye başladın Samsun'a yenge bir şeyler demesin sonra.ıslık

Büyük İhtimal İle Balıkesir/Merkez Üssü Olmak Üzere Şuan Şiddetli Bir Deprem Oldu Ya Büyük Ölçekte İdi Yada Fazla Derinde Değil İdi Vitrin Felan Aşağı İniyordu Zor Tuttum, Bugün Geceden Beri Türkiye'nin Farklı Bölgelerinde 15 Adet Küçük Çapta Artçı Niyetinde Deprem Olmuş Dikkatli Olmakta Fayda Var, Allah Sonumuzu Hayır Eylesin ...

Edit; Kandilli Rasathanesi Şuan Açıkladı Merkez Üssü Balıkesir 3.8 Büyüklüğünde Ama Çok Yakında 5.4 Kilometrede Bana Sanki 5 - 6 Var Gibi Geldi.

Depremi Derince'de en yakınından yaşayanlardan birisiyim. Allah o günleri tekrar yaşatmasın ve bizleri depremlerle imtihan etmesin inşallah.

Günaydın hayırlı cumalar, cumanın bereketi işlerinizden eksik olmasın, gününüz neşe içinde geçsin..:eyv

Sağolasın Aykut kardeşim. Tüm dua ve dilekleriniz kabul olsun. Hayırlı Cuma'lar.:eyv

Günaydın Hayırlı Sabahlar RFC, Mutlu ve Bol Kazançlı Bir Gün Dilerim, Cuma'mız Hayırlı Olsun... :eyv

8 dersin 6sının finali bitti :S 4 günde 6 final ile kariyer rekorunuda kafayıda kırdım :S :D kaldı 2 sonrası tatil :D şu yarın bi olsada akşam Ankara ekip ile kafayı dağıtsak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri