RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın hayırlı işler, hayırlı sabahlar, yorgunluğu daha yeni atabildik;)

Günaydın Abi Bende yeni attım sayılır biraz ayakta kaldık oda o yuzden :D

İconcanımın R-Nav Sistemin'den Tapatalk 2 ile Gönderildi.

Bir haberi sizlerle paylaşmak istedim, arabayı Bursa İnegöl'e sattım, öğretmen bir arkadaşımıza prensip olarak anlaştık, sadece benim arabanın gelmesini bekleyeceğiz.

Allah hayırlı mubarek etsin inşallah. Alanada satanada hayırlar getirir inşallah.

Günaydın RFC,hayırlısı olsun Aykut abi,Allah gönlüne göre versin .:eyv

Bir haberi sizlerle paylaşmak istedim, arabayı Bursa İnegöl'e sattım, öğretmen bir arkadaşımıza prensip olarak anlaştık, sadece benim arabanın gelmesini bekleyeceğiz.
Hayırlı olsun Aykut abi,Captur geliyor desene...:eyv

Hayırlı olsun Aykut abi,Captur geliyor desene...:eyv
Teşekkür iyi dilekleriniz için, Allah her yaptığımız işi hayırlara vesile eylesin, herkese gönlüne göre versin. Gemide daha araç Türkiye'ye inmedi, 23 Haziran'a kadar gelir diyorlar bakalım. Senin arabadan haber var mı?

Teşekkür iyi dilekleriniz için, Allah her yaptığımız işi hayırlara vesile eylesin, herkese gönlüne göre versin. Gemide daha araç Türkiye'ye inmedi, 23 Haziran'a kadar gelir diyorlar bakalım. Senin arabadan haber var mı?
Aynı gemideler anlaşılan,bana verilen tarihte aynı şekilde,motor ve şasi numaralarını aldım aracı bekliyoruz,aracın faturası MAİS tarafından İnanlar'a kesilmiş,teslimatı Temmuz başında olacak,malum Temmuz bandrolü var,bu sene ayrıyeten vergi ödenmemiş olacak...

Hayırlısı olsun Aykut Abim Allah Utandırmasın.

Capturu İstanbulda Test ettim güzel ve albenisi yüksek bir araç umarım kısa sürede captura kavuşursunuz.

Capturla Kaptırman Dileği ile.

Abi Hayırlı uğurlu olsun :)

Hayırlısı olsun Aykut Abim Allah Utandırmasın.

Capturu İstanbulda Test ettim güzel ve albenisi yüksek bir araç umarım kısa sürede captura kavuşursunuz.

Capturla Kaptırman Dileği ile.

Teşekkürler, aslında clio 4 çok iyi açtım, çok keyifli sürüşü var, Pazar günü İzmir'e gittim. Sabah çıktım gece döndüm, ne yoruyor ne bıkkınlık veriyor sürüş keyfi çok iyi hele otobanda sol şeridi esir alıp önündeki araçları sağa çektire, çektire gitmesi ayrı bir keyif veriyor. Arabayı zaten kullanacak duasını edecek birine vermek istedim, sanırım da oldu. Captur'da umarım aynı keyfi çıkarırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri