RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fotoğraflar en geç 1 gün içerisinde Forumda yerini alır abi :)

Birdahaki Buluşmaya senide bekleriz Hakkı Abim

Açıklamayı konunun içerisinde yapmıştım aslında ama burada da belirteyim Kubilay'ım.. Aslında bu buluşmada gelecektim ama kızımın üniversite imtihanı yüzünden gelemiyorum. Bir daha kine inşallah. Yeter ki Allah ömür ve sağlık versin.qw

herkese iyi hafta sonları! dün yaşadığım şokla tekrar diyorum ki iyi ki pasaklıyı beyaz almışım :aytuğ dün sabah tam dersten geldim, taksiden indim, uzaktan pasaklının olduğu yerde yepyeni duran camlar ayrı güzel kendi ayrı güzel parlayan beyaz bir oto, o da nesi gerçekten pasaklı qw yağmur berekettir derim hep gerçekten bereket:D

herkese iyi hafta sonları! dün yaşadığım şokla tekrar diyorum ki iyi ki pasaklıyı beyaz almışım :aytuğ dün sabah tam dersten geldim, taksiden indim, uzaktan pasaklının olduğu yerde yepyeni duran camlar ayrı güzel kendi ayrı güzel parlayan beyaz bir oto, o da nesi gerçekten pasaklı qw yağmur berekettir derim hep gerçekten bereket:D
Hadi iyisin Çiğdem... :)

aynen hocam maşallahı var.

İyi geceler arkadaşlar. Yarın ki buluşmaya katılacak tüm dostlara şimdiden selamlar. Bizde sınav kapsında bekliyeceğiz artık. 12 3

Cümleten Hayırlı Geceler RFC :eyv

Ülke Tarihine yazılan kara bir gece daha ve bende uyku namına bir şey yok...

Gözyaşları ile seyrediyoruz. Böyle olmamalı. Bu ülkenin insanları bunları haketmiyor.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ankara'ya 290 km saatte 205 km hız ile..

Donus yolundayiz. Sabaha insallah Kayserideyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri