RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hemen evlenseydin hehe

Kartımı verdim zaten Onur Hafta sonu buluşuyoruz hehe
O nasıl oluyor ya?ıslık

Abi herşey bir anda gerçekleşti Bakanlıkta Bank'ta otururken bir güzel köylü gızı geldi ve diyalog şu;

Miraba

Merhaba

İsminiz.?

Kubi

Nasıl yani..!!!

Kubilay :)

Bende Ezgi

Bekarsanız sizinle Evlenmek istiyorum dedi

Bekarım Dediğim an Heyecandan telefonunu düşürdü veeee Mutluu son Numaramı aldı Hafta sonu araıyacağı dedi sanırım Memurlardan biri hehe hehe hehe hehe

ŞAKA BİR YANA ÇOOK CİDDİYİM HOOLEEYYY :dans :dans

hehe

Bir güzel köylü kızı, sen, bakanlık ve evlilik.. Iıııııı buradan süper bir film senaryosu çıkabilir. ıslık

Kartımı verdim zaten Onur Hafta sonu buluşuyoruz hehe

Abi herşey bir anda gerçekleşti Bakanlıkta Bank'ta otururken bir güzel köylü gızı geldi ve diyalog şu;

Miraba

Merhaba

İsminiz.?

Kubi

Nasıl yani..!!!

Kubilay :)

Bende Ezgi

Bekarsanız sizinle Evlenmek istiyorum dedi

Bekarım Dediğim an Heyecandan telefonunu düşürdü veeee Mutluu son Numaramı aldı Hafta sonu araıyacağı dedi sanırım Memurlardan biri hehe hehe hehe hehe

Düğün var yanı yakında, desene bize Ankara yolu gözüktü, RFC olarak halayı biz çekeriz..:)

Hehe bekliyorum Aykut Abi buyrun gelin başım üstüne :) Numaramı verdikten sonra pişman oldum ama iş işten geçti

İlginç bir durum ilk defa böylesine denk geldim :)
Iconcanımın R-Nav Sisteminden Tapatalk 4 İle Gönderildi.

Hehe bekliyorum Aykut Abi buyrun gelin başım üstüne :) Numaramı verdikten sonra pişman oldum ama iş işten geçti

İlginç bir durum ilk defa böylesine denk geldim :)
Aman ha dikkat et, etrafımızda bir çok dolandırıcılık olayları yaşanıyor. Hepsi de birbirinden ilginç olaylar..

Aman ha dikkat et, etrafımızda bir çok dolandırıcılık olayları yaşanıyor. Hepsi de birbirinden ilginç olaylar..

Çook haklısın Abi bakayım bi kimmiş bu köylü gızı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri