RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı geceler RFC..

Security Activated :polis

Günaydın RFC, hayırlı haftalar, hayırlı işler dilerim. Hafta boyunca Allah işlerinizden bereketi, yüzlerinizden gülücükleri eksik etmesin..

Günaydın Hayırlı Sabahlar RFC...:eyv

Yepyeni Bir Haftaya Günaydınlar RFC qw

Şu park halinde vurup, sürtüp sonra da kaçıp gidenlerin tüm sülalesine buradan selamlarımı söylüyorum. Kaçıncı bu yeter hep beni buluyor...
Geçmiş olsun, Muğla'da yapılan bayan basketbol 1.liğe yükselme maçları için bir haftadır, eşimin otelinde Altay Konak Belediye bayan basketbol takımı konaklıyor Onların final maçlarını seyretmek için Muğla'ya gitmiştim. Bu yüzden siteye pek giremedim, Pazartesi sabahı okudum olayını, çok geçmiş olsun, bu tür olaylar ne yazık ki hepimizin başına geliyor. Tekrar çok geçmiş olsun..

Günaydın arkadaşlar. Hayatımız boyunca iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim. Dualarınız kabul, işleriniz yolunda ve rızkınız bol olsun inşallah. qw

Geçmiş olsun, Muğla'da yapılan bayan basketbol 1.liğe yükselme maçları için bir haftadır, eşimin otelinde Altay Konak Belediye bayan basketbol takımı konaklıyor Onların final maçlarını seyretmek için Muğla'ya gitmiştim. Bu yüzden siteye pek giremedim, Pazartesi sabahı okudum olayını, çok geçmiş olsun, bu tür olaylar ne yazık ki hepimizin başına geliyor. Tekrar çok geçmiş olsun..

Çok sağol Aykut abi...

Günaydın arkadaşlar. Hayatımız boyunca iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim. Dualarınız kabul, işleriniz yolunda ve rızkınız bol olsun inşallah. qw
bundan güzel duamı olur..:eyv eksik olma abi teşekkür ederim kendim vede tüm arkadaşlar adına.. herkeze günaydın

Günaydın hayırlı haftalar güzel ailem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri