4 May 2013 Konuyu Başlatan #1,411 memo_16 Bilgi Girilmemiş gokhan3505' Alıntı: @memo_16 bursaya selamlar olsun Genişletmek için tıkla ... a.s. kardeşim
4 May 2013 #1,412 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 Merhaba Değerli Dostlar Cuma günü itibari ile yeni işime başladım Çevre bakanlığında makam şoförlüğü yapıyorum birimlerde bulunan müdür ve departmanındaki şahıslar ile Ankara içirisinde devamlı tur atıyorum Kullandığım araç 2013 model platin gri 4000 km'de 1.5 dCİ Fluance Tauch serisi en kısa süre fotolarını paylaşacağım Esen kalın
Merhaba Değerli Dostlar Cuma günü itibari ile yeni işime başladım Çevre bakanlığında makam şoförlüğü yapıyorum birimlerde bulunan müdür ve departmanındaki şahıslar ile Ankara içirisinde devamlı tur atıyorum Kullandığım araç 2013 model platin gri 4000 km'de 1.5 dCİ Fluance Tauch serisi en kısa süre fotolarını paylaşacağım Esen kalın
4 May 2013 #1,413 Htmakina Hakkı TAM, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 9,332 Tepkime puanı 527 Puanları 113 Yaş 59 KuBiiLaY' Alıntı: Merhaba Değerli Dostlar Cuma günü itibari ile yeni işime başladım Çevre bakanlığında makam şoförlüğü yapıyorum birimlerde bulunan müdür ve departmanındaki şahıslar ile Ankara içirisinde devamlı tur atıyorum Kullandığım araç 2013 model platin gri 4000 km'de 1.5 dCİ Fluance Tauch serisi en kısa süre fotolarını paylaşacağım Esen kalın Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin.
KuBiiLaY' Alıntı: Merhaba Değerli Dostlar Cuma günü itibari ile yeni işime başladım Çevre bakanlığında makam şoförlüğü yapıyorum birimlerde bulunan müdür ve departmanındaki şahıslar ile Ankara içirisinde devamlı tur atıyorum Kullandığım araç 2013 model platin gri 4000 km'de 1.5 dCİ Fluance Tauch serisi en kısa süre fotolarını paylaşacağım Esen kalın Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin.
4 May 2013 Konuyu Başlatan #1,414 ApSUVai Bilgi Girilmemiş KuBiiLaY' Alıntı: Merhaba Değerli Dostlar Cuma günü itibari ile yeni işime başladım Çevre bakanlığında makam şoförlüğü yapıyorum birimlerde bulunan müdür ve departmanındaki şahıslar ile Ankara içirisinde devamlı tur atıyorum Kullandığım araç 2013 model platin gri 4000 km'de 1.5 dCİ Fluance Tauch serisi en kısa süre fotolarını paylaşacağım Esen kalın Genişletmek için tıkla ... Hayirli Olsun Kardesim Saglam Cigerli Bir Arac Var Elimde Tur Atacam Sanki Varmi Gelen *USTA
KuBiiLaY' Alıntı: Merhaba Değerli Dostlar Cuma günü itibari ile yeni işime başladım Çevre bakanlığında makam şoförlüğü yapıyorum birimlerde bulunan müdür ve departmanındaki şahıslar ile Ankara içirisinde devamlı tur atıyorum Kullandığım araç 2013 model platin gri 4000 km'de 1.5 dCİ Fluance Tauch serisi en kısa süre fotolarını paylaşacağım Esen kalın Genişletmek için tıkla ... Hayirli Olsun Kardesim Saglam Cigerli Bir Arac Var Elimde Tur Atacam Sanki Varmi Gelen *USTA
4 May 2013 Konuyu Başlatan #1,415 memo_16 Bilgi Girilmemiş KuBiiLaY' Alıntı: Merhaba Değerli Dostlar Cuma günü itibari ile yeni işime başladım Çevre bakanlığında makam şoförlüğü yapıyorum birimlerde bulunan müdür ve departmanındaki şahıslar ile Ankara içirisinde devamlı tur atıyorum Kullandığım araç 2013 model platin gri 4000 km'de 1.5 dCİ Fluance Tauch serisi en kısa süre fotolarını paylaşacağım Esen kalın Genişletmek için tıkla ... tekrardan hayırlı olsun abi
KuBiiLaY' Alıntı: Merhaba Değerli Dostlar Cuma günü itibari ile yeni işime başladım Çevre bakanlığında makam şoförlüğü yapıyorum birimlerde bulunan müdür ve departmanındaki şahıslar ile Ankara içirisinde devamlı tur atıyorum Kullandığım araç 2013 model platin gri 4000 km'de 1.5 dCİ Fluance Tauch serisi en kısa süre fotolarını paylaşacağım Esen kalın Genişletmek için tıkla ... tekrardan hayırlı olsun abi
5 May 2013 #1,416 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 KuBiiLaY' Alıntı: Merhaba Değerli Dostlar Cuma günü itibari ile yeni işime başladım Çevre bakanlığında makam şoförlüğü yapıyorum birimlerde bulunan müdür ve departmanındaki şahıslar ile Ankara içirisinde devamlı tur atıyorum Kullandığım araç 2013 model platin gri 4000 km'de 1.5 dCİ Fluance Tauch serisi en kısa süre fotolarını paylaşacağım Esen kalın Genişletmek için tıkla ... Yeni İşiniz Hayırlı Olsun Cümleten Hayırlı Geceler RFC qw
KuBiiLaY' Alıntı: Merhaba Değerli Dostlar Cuma günü itibari ile yeni işime başladım Çevre bakanlığında makam şoförlüğü yapıyorum birimlerde bulunan müdür ve departmanındaki şahıslar ile Ankara içirisinde devamlı tur atıyorum Kullandığım araç 2013 model platin gri 4000 km'de 1.5 dCİ Fluance Tauch serisi en kısa süre fotolarını paylaşacağım Esen kalın Genişletmek için tıkla ... Yeni İşiniz Hayırlı Olsun Cümleten Hayırlı Geceler RFC qw
5 May 2013 #1,417 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 Çook Teşekkurler sagolun varolun Allah cumlemize kaza bela gostermesin inşAllah.. Abi araç dogru duzgun çekmiyor nerdeyse bende Touch fluance alicaktim iyikide almamisim iconcanim daha rahat SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
Çook Teşekkurler sagolun varolun Allah cumlemize kaza bela gostermesin inşAllah.. Abi araç dogru duzgun çekmiyor nerdeyse bende Touch fluance alicaktim iyikide almamisim iconcanim daha rahat SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
5 May 2013 #1,418 Htmakina Hakkı TAM, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 9,332 Tepkime puanı 527 Puanları 113 Yaş 59 KuBiiLaY' Alıntı: Çook Teşekkurler sagolun varolun Allah cumlemize kaza bela gostermesin inşAllah.. Abi araç dogru duzgun çekmiyor nerdeyse bende Touch fluance alicaktim iyikide almamisim iconcanim daha rahat SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Nasıl çekmiyor anlamadım. Ben Erciyes'e 5. vitesle çok rahat çıkıyorum. Bu işte bir gariplik var. Herkese hayırlı geceler diliyorum arkadaşlar. qw
KuBiiLaY' Alıntı: Çook Teşekkurler sagolun varolun Allah cumlemize kaza bela gostermesin inşAllah.. Abi araç dogru duzgun çekmiyor nerdeyse bende Touch fluance alicaktim iyikide almamisim iconcanim daha rahat SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Nasıl çekmiyor anlamadım. Ben Erciyes'e 5. vitesle çok rahat çıkıyorum. Bu işte bir gariplik var. Herkese hayırlı geceler diliyorum arkadaşlar. qw
5 May 2013 #1,419 SinanSoylu Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2013 Mesajlar 1,384 Tepkime puanı 58 Puanları 0 Hayırlı geceler
5 May 2013 #1,420 sivaslı Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Şub 2012 Mesajlar 122 Tepkime puanı 2 Puanları 0 herkese iyi sabahlar