30 Nis 2013 #1,341 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 Cümleten Hayırlı Geceler, Yarına Görüşmek Üzere
30 Nis 2013 #1,342 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 İyi gecer iyi uykular Ahalii SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
30 Nis 2013 #1,344 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 Memo uyumadinmi kardesim Yahu bugun aklim o kirmizilida kaldi hehe SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
Memo uyumadinmi kardesim Yahu bugun aklim o kirmizilida kaldi hehe SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
30 Nis 2013 Konuyu Başlatan #1,345 memo_16 Bilgi Girilmemiş KuBiiLaY' Alıntı: Memo uyumadinmi kardesim Yahu bugun aklim o kirmizilida kaldi hehe SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi Genişletmek için tıkla ... yok abi forum sardı uyumadım daha hangi kırmızılı abi bi sürü kırmızılı gördüm ben bugün hehehehe
KuBiiLaY' Alıntı: Memo uyumadinmi kardesim Yahu bugun aklim o kirmizilida kaldi hehe SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi Genişletmek için tıkla ... yok abi forum sardı uyumadım daha hangi kırmızılı abi bi sürü kırmızılı gördüm ben bugün hehehehe
30 Nis 2013 #1,346 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 memo_16' Alıntı: yok abi forum sardı uyumadım daha hangi kırmızılı abi bi sürü kırmızılı gördüm ben bugün hehehehe Genişletmek için tıkla ... Yapma memo yaa Hangisi olucak aklimi başimdan alan guzeller guzeli bir avrupali kiz yokmuydu bugun yanimizda deki yalaan hehe SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
memo_16' Alıntı: yok abi forum sardı uyumadım daha hangi kırmızılı abi bi sürü kırmızılı gördüm ben bugün hehehehe Genişletmek için tıkla ... Yapma memo yaa Hangisi olucak aklimi başimdan alan guzeller guzeli bir avrupali kiz yokmuydu bugun yanimizda deki yalaan hehe SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
30 Nis 2013 Konuyu Başlatan #1,347 memo_16 Bilgi Girilmemiş KuBiiLaY' Alıntı: Yapma memo yaa Hangisi olucak aklimi başimdan alan guzeller guzeli bir avrupali kiz yokmuydu bugun yanimizda deki yalaan hehe SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi Genişletmek için tıkla ... hehehehe o kız bi iconcana bakar
KuBiiLaY' Alıntı: Yapma memo yaa Hangisi olucak aklimi başimdan alan guzeller guzeli bir avrupali kiz yokmuydu bugun yanimizda deki yalaan hehe SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi Genişletmek için tıkla ... hehehehe o kız bi iconcana bakar
30 Nis 2013 #1,348 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 memo_16' Alıntı: hehehehe o kız bi iconcana bakar Genişletmek için tıkla ... hehe hehe Yarin okulun onundeki Büfenin orda seni yine bekliyor olacagim inadinada yaya gelecegim hehe hehe SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
memo_16' Alıntı: hehehehe o kız bi iconcana bakar Genişletmek için tıkla ... hehe hehe Yarin okulun onundeki Büfenin orda seni yine bekliyor olacagim inadinada yaya gelecegim hehe hehe SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
30 Nis 2013 Konuyu Başlatan #1,349 memo_16 Bilgi Girilmemiş KuBiiLaY' Alıntı: hehe hehe Yarin okulun onundeki Büfenin orda seni yine bekliyor olacagim inadinada yaya gelecegim hehe hehe SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi Genişletmek için tıkla ... çıkışta Barışla müzeye gitcez sonra olabilir ama kızlar iconcan olsa hemen gelirler
KuBiiLaY' Alıntı: hehe hehe Yarin okulun onundeki Büfenin orda seni yine bekliyor olacagim inadinada yaya gelecegim hehe hehe SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi Genişletmek için tıkla ... çıkışta Barışla müzeye gitcez sonra olabilir ama kızlar iconcan olsa hemen gelirler
30 Nis 2013 Konuyu Başlatan #1,350 memo_16 Bilgi Girilmemiş Bu adam kaçar artık sabah ders var yarın haberleşiriz Kubilay abi