RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç de bile, demek ki sevdiklerin yanında ki mesaja ihtiyaç duymuyorlar :p ama üst üste iş mesajları birikince ben de aynısını düşünürüm bazen orası ayrı qw
hiç o pencereden bakmamıştım :) elbet bizim de telefonumuz gün gelir hiç susmaz :P :D

çok kritik bir sınava gireceğim bugün. dua edin bana rfc ailesi qw şimdiden teşekkürler :)

Başarılar diliyorum kardeşim. Allah yardımcın olsun. İnşallah sadece dualarla sınava girmiyorsundur. Biraz da ders çalışmışsındır.qw

merhb arkadaşlarr ben dacia dastır kullanıcıyyım 6aylık aracımla bir kaza yaptık ve aracım önden pert oldu emniyet kemerim takılı olmasına ragmen hava yastıgım açılmadı bu konuda yardım ve önerileriniz ltfn.

merhb arkadaşlarr ben dacia dastır kullanıcıyyım 6aylık aracımla bir kaza yaptık ve aracım önden pert oldu emniyet kemerim takılı olmasına ragmen hava yastıgım açılmadı bu konuda yardım ve önerileriniz ltfn.

hoş geldiniz, öncelikle geçmiş olsun, umarım size bir şey olmamıştır.

aşağıdaki lini tıklayıp kendinizi tanıtmanızı rica edebilir miyim?
RENAULT FAN CLUB ÜYE TANITIMLARI

arkadaşlar en kısa zamanda konunuzu görecek ve ilgilenecektir.

Başarılar diliyorum kardeşim. Allah yardımcın olsun. İnşallah sadece dualarla sınava girmiyorsundur. Biraz da ders çalışmışsındır.qw
yok be abi o kadar da değil. tevekkül iyidir ama o kadarına tevekkül değil beleşçilik denir :D sınav bitti rfc vasatın üstü iyiye yakın geçti çok şükür.dua eden herkese teşekkürler qw

Çok geçmiş olsun Renault ve Dacia araçlarında sık karşılanan ciddi ve önemli bir olay

Sanırım sensörlere herhangi bir darbe ve titreşim gelmemiş bu durum tamamen airbag sensörleri ile alakalı aracınız halen garanti kapsamında ise aracınızı inceletmeyi unutmayın..

Tekrar çok geçmiş olsun.

İyi akşamlar sevgili RFC üyeleri keyifler iyidir inş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri