RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A.s. kardeşim Bursa'ya geldiğimde ilk aradığım adamlardan biridir sınıf arkadaşım zaten,severim keratayı.:D
hem liseden hemde dersaneden arkadaşımdı benimde :D bende severim ya bilgeyi iyi çocuktur muhbbeti falan iyidir :eyv bu arada Bursaya geliyosan Bilgehanın yanında benide ararsın, aynı mahellede oturuyoz zaten Bilgeyle :eyv

hem liseden hemde dersaneden arkadaşımdı benimde :D bende severim ya bilgeyi iyi çocuktur muhbbeti falan iyidir :eyv bu arada Bursaya geliyosan Bilgehanın yanında benide ararsın, aynı mahellede oturuyoz zaten Bilgeyle :eyv
Ayıpsın kardeşim bundan sonra ararım.:eyvGelecek gibiyim vizelerden sonra.:)

Sanada iyi geceler kardeş :D hiç gözükmüyorsun :p dün akşam iyiki buluşmayı iptal etmişiz yoksa kafamızı yerdin valla "Galatasaray madridi yendi ben izlemedim" diye :D şaka yapıyorum heee sakın alınma ;) , maç işini unuttuk valla Barış hatırlatmasa benimde aklıma gelmicekti ama hakkaten izlenesi maçtı :eyv

Ayıpsın kardeşim bundan sonra ararım.:eyvGelecek gibiyim vizelerden sonra.:)
Ahh işte o zamanda ben olamam Bursada :S 1. vizeler 2 mayısta bitiyo sonra bi 2 3 günşüğüne kaçıcam Bursaya sonra 20mayıs 6 haziran 2. vizeler :S yaz tatilide sakat staj var onuda şehir dışında yapcam belki, ama sen yinede bi ara beni bakarsın denk gelir ya Bursada olurum :D

Ahh işte o zamanda ben olamam Bursada :S 1. vizeler 2 mayısta bitiyo sonra bi 2 3 günşüğüne kaçıcam Bursaya sonra 20mayıs 6 haziran 2. vizeler :S yaz tatilide sakat staj var onuda şehir dışında yapcam belki, ama sen yinede bi ara beni bakarsın denk gelir ya Bursada olurum :D
Tamamdır kardeşim nasip olursa görüşürüz yinede ararım.:eyvNumaranı yönetim bölümünden alıp çaldırıyorum hemen.:)

Gunaydin Rfc ailem

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cümleten Günaydın RFC, Bugün Günlerden Fenerbahçe... :eyv

hepimiz için hayırlı ve bol kazançlı bir gün diliyorum! GÜNAYDIN RFC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri