- Konuyu Başlatan
https://youtu.be/MAO9ZuAucg0 bu linkte murat anlı gösteriyor bnim sıkıntım bununla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ön camdaki buğuyu fanı çalıştırarak gecirebilirsin ama yapmasın diyorsan belirli bir süre en son pril kullanmıstı birisi prili bezle cama yedirdi sonra temiz kuru bir bezle temizledi yapmadı videoları izleyebilirsin benim sorunum fanım calısmıyor oda rezistans ile alakalı bir problemMerhaba cama gelen buğu cözerseniz bana yazarmisiniz..
hmm. r19umda kazan ve göğüs sökülmeden rezistans değişmişti. bunda farklı olabilir.Kalorifer fanı aktif olarak çalışıyor onu denedim ama fanın altında fanı söktükten sonra fanın ızgarasının altında rezistans var kalorifer fanının hızını ayarlayan parça onda problem var oda kazan sökülmeden malesef cıkmıyor mecburen göğüs ve kazan sökülecek sıkıntım fanda olsa 150 tl yenisi alır gecerim uğraşmam ama problem o rezistans da
R19 larda fren merkezinin üstünde söketli tarz gibi birşey r9 larda kazanın içinde duruyorhmm. r19umda kazan ve göğüs sökülmeden rezistans değişmişti. bunda farklı olabilir.
dediğin gibidir hocam.R19 larda fren merkezinin üstünde söketli tarz gibi birşey r9 larda kazanın içinde duruyor