Replika jantın sonu....

selim_ugur

Selim Uğur ŞAHİNTÜRK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
orjınal jantların fıyatının yarısı ama sonucu gorun, canınızdan ve malınızdan olmak istemiyorsanız replika jantlardan uzak durun....
13310576_1191438000900621_3441831164232815681_n.jpg

Allah korusun.

Replika almayi planliyodum ama bu fotodan sonra imkansiz. Can tasiyoruz sonuçta.

Zamanında biraz araştırınca replika jantlardan uzak durulması gerektiğine karar vermiştim. Memnun olan da var, büyük sorunlar yaşayanlar da. İlla orjinal olmayan jant alınacaksa bilinen kaliteli markaların farklı modellerde jantlarından almakta fayda var bence. Bir de kendi Clio 4 aracım için konuşursam, siyah ince kollu olanlar hariç hiçbir farklı marka jantı araca yakıştıramıyorum. Farklı jantların yakışmadığı nadir araçlardan biri Clio 4 benim gözümde. RS ya da GT Line misali, tüm krom parçaları ortadan kaldırıp siyah jant uygulamayı çok isterdim.:eyv

Saç jant kullan ama replika kullanma

Aracın yürüyen aksam elemanlarından olan Jantların ne kadar önemli olduğu resimde gözüküyor..

Cms keskin gibi markalarda replikayami giriyor o zaman ? Cms nin mini cooper janti vs var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cms keskin gibi markalarda replikayami giriyor o zaman ? Cms nin mini cooper janti vs var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Melih kardesım CMS replika olmuyor, bir marka clio 4 orjinal jantlarını CMS firması yapıyor mesela... için rahat olsun replikalar kımın yaptıgı ne oldugu bellı olmuyor...

herzaman derım en kalıtesız orjınal ürün, en kalıtelı replıkadan daha kalıtelıdır.

Orjinal jant candır. İki kuruş fazla olsun orjinal olsun .

Geri