Rentacar cının isyanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coskun34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen dediklerinizin hepsi doğru ama kiralama sözleşmesi diye bir şey var emniyet kiralamacilara bunisleri kayıt altında yaparsan seni bir şey ile zorlamam diyor yani emniyet ile işbirliği içinde çalışan kiralamacinin başı ağrımaz ha yok emniyet ile uğraşamam gprs taktırmam sözleşme yapmam dersen böyle katlanırsın cezaya :) gecmis olsun

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bireysel kullanicilar sirf bu prosedurle ugrasmamak icin oduyor geciyor. Yani bana atiyorum 30 lira kacak gecis gelse bir giderim iki giderim itiraz ederim baktim olmuyor mecburen oderim. Burokrasi malesef agir ve zor isliyor ki nedense hepte gucsuzun canini almaktan yana isliyor. Bu yuzden cogu kiside zaman ve sinir harbi olmamasi adina ugrasmadan odeyip geciyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla 42 radar en azı 130 tl olsa var gerisini sen düşün 5 6 bin lira ceza yi kimse uğramamak adına ödemez.

Valla 42 radar en azı 130 tl olsa var gerisini sen düşün 5 6 bin lira ceza yi kimse uğramamak adına ödemez.

Onun olay ayri bir vaka zaten. Benim kastettigim olay bizim gibi kullanicilarin basina gelen ufak rakamlar 50 lira 100 lira gibi veya yanlis kesilen cezalar.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 yıldır bu işin içindeyim, sadece radar cezası olsa iyi, tehlikeli bir meslek...

Geri