Rentacar cının isyanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coskun34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

coskun34

Coşkun,
Süper Moderator
Bilgi Girilmemiş
Böyle şerefsizlik olurmu arkadaş https://youtu.be/rIWt1ZPA8DU

Bu tür durumlar için bir yasa çıkması gerekli bencede adam yerden göğe kadar haklı..

Offf.Adama mesleğini bıraktırır bu işler.

Ee millet araba kiraların diye kredi kartı bloke si koymaz ise olacağı bu hava limanından kiraladık bir kaç kere ben 1 hafta bloke tutuyor belli bir miktarı

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ee millet araba kiraların diye kredi kartı bloke si koymaz ise olacağı bu hava limanından kiraladık bir kaç kere ben 1 hafta bloke tutuyor belli bir miktarı

Abi onlar kurumsal firmalar hepsinde oyle. Arac segmentine gore iki veya uc kredi karti istiyor ve verilen kartlarin tamamina bloke koyuyor. Bu abi muhtemelen kendi halinde bir firma. Ama kiralamacilarda kurumsal firma degilse genelde senet aliyorlar. Hos ne ise yarayacak ayri bir konu o da..

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hep merak etmişimdir emniyet şeridini kullanan kıralık araclarla ( plakalıgında fılo ıvır zıvır yazan cınsten anlıyorum) radar eds cezalarını kımın odedıgını :) öğrenmiş oldum.

paylasım ıcın teşekkurler

hep merak etmişimdir emniyet şeridini kullanan kıralık araclarla ( plakalıgında fılo ıvır zıvır yazan cınsten anlıyorum) radar eds cezalarını kımın odedıgını :) öğrenmiş oldum.

paylasım ıcın teşekkurler

Sirket araclarinda ve kurumsal kiralama firmalarinda her turlu araci kullanan kisi oduyor ondan kacis yok ama bu abi gibi is yapan kisilerin uzerine ( kurumsal olmayan firmalar ) kaliyor bunlar. Bu arada abi 42 radar cezasi nedir :) ben hayatimda pes pese iki ceza yemedim daha

Adam haklı.Adam mersin de traktörünü garajdan çıkartmmıyor.Adama istanbul köpsüründe kaçak geçiş cezası geliyor.
Bunun gibi bir sürü konu var.Benim 2009 da sattiğim polo aracın 2016 da aynı plaka üzerinden bir mersedes kaçak geçiş yapıyor cezası bana geliyor.
İnsanların bunlarla ne uğraşacak vakti var nede parası...

Sirket araclarinda ve kurumsal kiralama firmalarinda her turlu araci kullanan kisi oduyor ondan kacis yok ama bu abi gibi is yapan kisilerin uzerine ( kurumsal olmayan firmalar ) kaliyor bunlar. Bu arada abi 42 radar cezasi nedir :) ben hayatimda pes pese iki ceza yemedim daha

ödemesıne öduyorlarda
dun gördugum bır olayı anlatayım
a3 sedan la makas şov yapan sırket çalışanı kendını jason statham altındakınıde 600hp s8 zannetmesı çok ilgi çekiciydi
dun mesela aynı gişeye gıren ıkı arac haberı vardı tv de onlarda yuksek ıhtımal kiralık, kendı malı degıl vuruyor kırbacı vuruyor kırbacı acı yok acı yok rakı dıye gazlıyor sembolle :) ınsanlar enteresan bır memleket olduk.

Aynen dediklerinizin hepsi doğru ama kiralama sözleşmesi diye bir şey var emniyet kiralamacilara bunisleri kayıt altında yaparsan seni bir şey ile zorlamam diyor yani emniyet ile işbirliği içinde çalışan kiralamacinin başı ağrımaz ha yok emniyet ile uğraşamam gprs taktırmam sözleşme yapmam dersen böyle katlanırsın cezaya :) gecmis olsun

Geri