Reno sıfır araç motor arızası kapsamında aracı degistirmiyor

honal3555

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Selamlar herkese iyi akşamlar 2023 yılı Eylül ayında renodan satın almış olduğum araç motorunun komple değişmesi gerektiği konusunda yetkili servisten dönüş oldu konu kapsamında aracın motorunun değiştirileceği ve üstüne 50000 TL verebileceklerini teklif ettiler bende haklı olarak kabul etmedim aracın yenisi ile değiştirilmesini istediğimi beyan ettim bölge sorumlusunun araması yönünde istekde bulundum aracı ısrarla degistirmiyorlar yani madur ediliyorum hukuki süreç başlayacağım bu konu ile ilgili daha önce karşılaşan herhangi biri varmı renodan soğudum bedava verseler alıp kapıma koymam

Motor değişimi yapmayı kabul etmeleri ve üzerine para teklif etmeleri mallarının arkasında durduklarını gösteriyor, aracın yenisini vereceklerini sanmıyorum, bence teklifi kabul etmelisiniz...

İyi güzelde araç garanti kapsamında emsal Yargıtay kararları var siz olsanız kabul edermisiniz

Merhaba Hasan bey. Yargı sürecini kazanmanız durumunda bile '' bedava verseler kapıya koymayacağınız'' marka aracı verirler size.
Mantıklı olan garanti kapsamında yapılacakların yapılması , değer kaybı olarak verilen paranın alınması.Daha sonra aracınızı satar , kapıya koyulacak bir marka araç alırsınız.Zararınızda olmaz.

• Beğen
Tepkiler: *USTA
Hocam kapıya koymayacak araba neyi verecek alınan araç belli araç kusurlu ki motor değişiyor aynısını Allah'ın izni ile 0 araçla değişecek buradaki sorun mahkeme süreci akabinde dava kazandıktan sonra maduriyet manevi tazminat bu kadar basit

Değişecek motor hangisi 1.3 tci mi 1.5 dci mi

1.5

İyi güzelde araç garanti kapsamında emsal Yargıtay kararları var siz olsanız kabul edermisiniz
Mahkeme süreçleri 2 seneyi bulabiliyor, bu süre zarfında aracı kullanamayacaksınız.
Ben olsam motor değişimini kabul eder 50.000 lirayı da alırdım, satarken sorun teşkil etmez...

• Beğen
Tepkiler: Uğur
5 sene Megane 3 1.5 dci kullandım 270 bin km'de sattım sıfır sıkıntı. Şimdide 2021 Megane 4 1.5 bludci touch paket kullanmaktayım keyifle

Geri