Renault'un Sert ve Hırçın Yüzü ''megane r.s r26r''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
renault-meganeRSr26_R.webp

Renault kompakt sınıf hatchbackler konusunda muhteşem geçmişe sahip olmasa da kompakt sınıf sporcular konusunda tam bir efsane. Megane’ın Renault Sport tarafından elden geçirilmiş hali olan Megane RS iki nesildir en iyi kompakt sınıf sporcu olarak nitelendiriliyor.

Peki onu bu kadar başarılı kılan ne? Öncelikle Megane RS’ler hedefe odaklanmış otomobiller. Yani, onlar birer sporcu olarak banttan iniyorlar ve başka öncelikleri de yok. Bu sayede kompakt sınıfta virajlarda Megane RS kadar heyecan veren bir GTI daha bulmak imkansız. Direksiyon sistemi normal versiyonun hayal bile edemeyeceği kadar direkt ve hızlı çalışıyor ve adeta sürücünün aklından geçenleri okuyor. Motoru tam bir canavar, devirleri çerez gibi tüketiyor, devir kesiciye aniden vurarak sizi şaşırtıyor ve sanki yer çekimi ve rüzgar direncinden muafmış gibi bir sonraki viteste de hızlanmasına devam ediyor.

Sözün özü, Megane RS’in hiç bir zaman normal bir Megane’la alakası olmamıştır. Megane ne kadar konforluysa RS o kadar konforsuzdur, Megane ne kadar içine kapanıksa RS o kadar gösterişlidir.

17368_10.webp

renault-megane-r26r-8.webp

sacarfan-renault-megane-r26r-05.jpg

2008-renault-megane-r26r-front.webp

hqdefault.webp

f45ms5.webp

megane-r26r-voted-sports-model-of-the-year-2008_2.webp

:bravo:bravo

Güzel alet, Karahan görmesin bunları..:eyv

Megane 2 serisinin en hafif ve en hızlı fabrika çıkışlı aracıdır kendisi ve benim hayallerimin arasından bir tane yapraktır teşekkür ediyorum kerem abi :eyv

rs candır gerisi hikaye :) :)

Megane 2 serisinin en hafif ve en hızlı fabrika çıkışlı aracıdır kendisi ve benim hayallerimin arasından bir tane yapraktır teşekkür ediyorum kerem abi :eyv

Allahım o hayallerini gerçeğ dönüştürsün en kısa zamanda..:eyv

Kerem abi aynen valla Murat abi görmesin :)

allah her renault cuya bir rs nasip etsin (AMİN ) :)

Geri