Renault Yetkili Servis Önerileri...

Ankara Görgülü .

Amasya Merzifon POL-SA Renault En memnun kaldığımız servis .

Zamanlar Renault Koll.Ş.T.İ
Renault Bizim işimiz :)

ben artık yetkili servis önermiyorum,ne zaman önersem bozuyorlar kendilerini ..

Aslında ben bugün benzer bir konu açacaktım.
Aracım bugün sabah fren arıza +abs arıza uyarılarını verdi.
Araca Balans ayarı yapıldığı için balans ayarı yaparken lastiklerin sökülmeden yapılmasından kaynaklanan bir sorun olduğu kanısına vardım. Balans ayarından önce bu arıza yoktu.
Daha sonra yolumun üzerinde olduğu için renault sarılara 'a gitmek zorunda kaldım. Arac garanti kapsamında olmasına rağmen arıza tespit bedeli olarak 130 tl aldılar. Yaptıkları hiçbir işlem yok. Sadece bilgisayara bağlayıp, arıza kaydını sildiklerinde sorun çözüldü. Ve bugün beni müşteri memnuniyeti için aradılar. Aracın garantide olduğunu ve arıza tespiti için 130 tl alındığını söyledim. Bana verdikleri cevap çok komik.
bakımlarınızı başka bir yetkili serviste yaptırmanızdan dolayı bu bedeli alıyoruz dediler. Bende renault'a yazdım. aracın garantisini bana renaultun verdiğini . sarıların vermediğini beyan ettim. sonuç olarak. Sarılar otomotive uyarı yazısı yazılmasına ve para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.
Antalyadaki arkadaşlar sarıların yanından bile geçmesinler. Zamanları (matrax_07) tavsiye ederim.

İzmir için Ermat'ı tavsiye ederim. Satış serviste ilgi alaka gerçekten çok güzel. Özellikle randevu ile bakıma gittiğimde tam söyledikleri saatte aracıma kavuştum.

Ermat Plaza : Akçay Caddesi No: 25/1 Gaziemir Türkiye
E- Posta : iletisim@ermat.com.tr Telefon : 0232 253 66 66

Mais AŞ Bursa Şube Müdürlüğü on numara servis :eyv

Broadway ve Kangoo yu aldığımız ÇAYAN Plaza.

Behçetoğullari otomotiv zeytinburnu

Geri