Renault Yetkili Servis Ekspertiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saho

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ikinci el bir clio alacağım, arabanın neresi değişmiş, neresi boyalı olduğunu öğrenmem için renault yetkili servislerine götürsem bakarlar mı acaba ?

çok ayrintili bakmayabilirler ama arac icin serviste neler yapildigini gorebilirsiniz, tam manasi ile yapmaniz icin expertiz yaptirabilirsiniz

çok ayrintili bakmayabilirler ama arac icin serviste neler yapildigini gorebilirsiniz, tam manasi ile yapmaniz icin expertiz yaptirabilirsiniz

anlıyorum abi. internette bazıları , renault servisleri yasak diyip geri çeviriyorlar diye birkaç yazı okudum. şimdi tam arabayı satın alma aşamasında bir ekspertize sokalım derken açıkta kalmaktan korktum. normal ekspertiz şirketleride aynı işi görürmü acaba ?

aynı işi gorurler ama servise gidip, arac ne zaman servise gelmis km kacta gelmış, serviste neleri değişmiş ogrenebılırsın...

anlıyorum abi. internette bazıları , renault servisleri yasak diyip geri çeviriyorlar diye birkaç yazı okudum. şimdi tam arabayı satın alma aşamasında bir ekspertize sokalım derken açıkta kalmaktan korktum. normal ekspertiz şirketleride aynı işi görürmü acaba ?
3 ay once ikinci el arac almak icin kavacik mais 350 tl ekspertiz ucreti istedi.kisaca parayi verdikten sonra mais lerin hepsi expertiz yapiyor.

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herhangi bir sanayide expertiz yaptirin bence, daha uygun olur...

Servisler yaptıkları expertiz ile ilgili herhangibir belge vermiyorlar bilginiz olsun.Sadece yüzünüze okuyorlar.

Bence gidin dışarıda yaptırın. Bu işi hakkıyla yapan firmalar var en ince ayrıntısına kadar inceliyorlar. Ben aracımı alırken Yıldırım'daki Renault servisine gösterdim üstünkörü baktılar bir de servis kayıtlarını söylediler bu kadar, adamlar yol testi bile yapmadı.

Yaparlar ben bir soru için gittiğimde expertizle söyleyebileceklerini söyleyip para istemişlerdi. Bu parada servisten servise değişiyor sanırım anlamadım telefonla bilgi alabilirsiniz. Ancak özel expertiz yerleri daha donanımlı geldi bana benim gittiğim serviste alırken yaptırdığım testleri yapan makinalar yoktu.

avrupa yakası pilot garage ve otorapor arasında kaldım arkadaşlar konuyu hortlatmış olayım var mıdır yorumu olan

Geri