Renault Twizy İle Takip :)

Vallahi Güle güle olduğum yerde karnım ağrıdı hehe hehe

Herşey için Teşekkürler Abilerim sağolun varolun
:o Ayrıca Ben haydar Başkanımız ilede konuştum Çiçek ve Çikolata işini ben halledirim dedi sağolsun :cool: Şimdi Tek sıkıntı oraya nasıl gideceğimiz ıslık
haftasonu Londra'ya Kız istemeye gidiyoruz o zaman. Yüzükleri hazırla Usta :)

Ebay dan sipariş verip kızın adresine göndertelim,ucuza kapatırız kızı...:D

e orasını da sen bulacaksın Kubican :)

Vallahi Güle güle olduğum yerde karnım ağrıdı hehe hehe

Herşey için Teşekkürler Abilerim sağolun varolun
:o Ayrıca Ben haydar Başkanımız ilede konuştum Çiçek ve Çikolata işini ben halledirim dedi sağolsun :cool: Şimdi Tek sıkıntı oraya nasıl gideceğimiz ıslık
UPS kargo ile gönderelim seni... :D

e orasını da sen bulacaksın Kubican :)

Buldum abi Serhanın Uçağı ile geçeriz Londaraya :) Ustam hangardan bir çıkartsaydı şu uçağı
:) :)

UPS kargo ile gönderelim seni... :D

hehe UPS çok tutar Ustam :) Senin uçak ne Güne duruyor :cool:

pqlup.jpg

bi kaç gündür tüm dünya netinde bu arabacığı araştırıyorumda ben buna aşık oldum yaa :aytuğ

Eğer türkiyeye gelir ve fiyatı 10-15bin TL falan olursa hiç düşünmeden siparişini vericem ama maalesef bizim ülkemizde bu fiyatlara satılması imkansız :( ve eğer renault türkiyede bu aracı 30bin TL civarı falan satmayı düşünürse çok büyük hüsran olur...

bi kaç gündür tüm dünya netinde bu arabacığı araştırıyorumda ben buna aşık oldum yaa :aytuğ

Eğer türkiyeye gelir ve fiyatı 10-15bin TL falan olursa hiç düşünmeden siparişini vericem ama maalesef bizim ülkemizde bu fiyatlara satılması imkansız :( ve eğer renault türkiyede bu aracı 30bin TL civarı falan satmayı düşünürse çok büyük hüsran olur...

Olacağı o zaten, ülkemizdeki ulaşım araçlarının durumu ortada, ayrıca ingilterede 6500 pound yaklaşık 18.000 TL ye satılıyor. türkiyeye gelince o fiyat 25-30 binden aşağı olmaz.

1 Sterlin 3.055 TL x 6500= 19867.5 TL bu araba 40.000 den aşağı gelmez bize ... :D

1 Sterlin 3.055 TL x 6500= 19867.5 TL bu araba 40.000 den aşağı gelmez bize ... :D
Obaaa, sterlin 3 lirayı aştı mı ya, en son 2.7tl den görmüştüm. aklımda da öyle kalmış :) vay babanın kemiği diyesim geldi :aytuğ

off offf O paraya Tauch Clio 4 Alır vatandaş sanırım :)

Yakıt sarfiyatı kendini amorti eder ama Kubilay. clio alsan km de 40 kuruş yaksan 5 yılda ortalama 100.000 km yol yapan biri yılda 8 bin tl lik yakıt tüketir. 5 yılda 40 bin tl eder. twizy le o kadar yolu 1250 tl ile gidiyorsun :eyv

80km lik yolu 1tl lik elektrikle alıyor. bu da 0.0125 tl yapar. 100 bin km de 1.250 tl :) tabi twizy nin vergisi de yok bunu da hesaplamak lazım :)
hal böle olunca zaten 30-40 binden aşağı olmaz :eyv

Geri