Renault Türkiye & RFC 22 Kasım Autodrom Organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrik ediyorum ve ıstanbul ekibini kıskanıyorum

ya bu sekıl bulup toplanmalara cok özenıyorumya bursada da olsa keske
Bursa da olmasını bekleme ben Yalovadan katılıyorum buluşmalara Kayseri den ve İzmirden sadece buluşmalara gelen abilerimiz var :) sende buyur gel

Emeği geçen herkese çok teşekkürler.:eyv

Bursa da olmasını bekleme ben Yalovadan katılıyorum buluşmalara Kayseri den ve İzmirden sadece buluşmalara gelen abilerimiz var :) sende buyur gel
Ya orasıda doğru tabıde illa bursada da vardır dıye düşünüyorum küçük çaplı buluşmalar falan:o Ama kısmette bigün olur geliriz neden olmasın

Bu organizasyonu düzenleyen, duyuran ve bizlerle birlikte olan tüm yetkililere ve dostlarıma sonsuz teşekkürler. Böyle bir organizasyonda olmak keyif vericiydi. Bir daha ki buluşmaları iple çekiyorum.:eyv

Ayaklariniza Sağlik Yine RFC ye Yakişir Bir Aile Ortami , Çok Mükemmel Bir Organizasyon Olmuş :eyv :eyv

Orada olamadığım için çok üzüldüm valla.Çok güzel olmuş :eyv

Organizasyonda emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum. Ailemize yakisir bir organizasyon oldu.Erken gitmek zorunda kaldim fotograf cekimlerine katilamadim bu fotografta benden :)
10547871_10204006692740122_4612744352236018620_o.jpg

Organizasyonda emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum. Ailemize yakisir bir organizasyon oldu.Erken gitmek zorunda kaldim fotograf cekimlerine katilamadim bu fotografta benden :)
Sağlık durumun şimdi nasıl kardeşim ?

Geri