- Konuyu Başlatan
2017 Ağustos ayı itibariyle son üç aylık İstanbul şehir içi şehir dışı 3000km ortalamam 6.7. Yaklaşık 1800km şehir içi.
Güzel değerler Kerem Bey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2017 Ağustos ayı itibariyle son üç aylık İstanbul şehir içi şehir dışı 3000km ortalamam 6.7. Yaklaşık 1800km şehir içi.
Akadaşlar 2300 km üzerinden aracını yakıt testine soktum normalda bana bugüne kadar 9lt . Diyordu oldukça fazla geliyordu şehir içi. Teste tabi tuttuğum yol uzun yol genelde sabit en fazla 150 km gecmedim bu hızlarda seyehat ettim daha düşükte tuttum genelde . seyehat boyunca 308 km yol yaptım depoyu fullemiştim tekrar doldurdum 120 tl aldı 120 yi 308 km bölünce 39 krş. Cıkıyor . 25 lt depo aldı , böldüğümde 12.5 lt yapıyor araçda 8 gibi gösteriyordu tam hatırlamıyorum ama gercek değerler ortada aldığım verdiğim belli . Sizce fazla değilmi bana çok fazla geldi , yorumunuz nedir .
Sanırım testin çoğunu otoban sürati üzerinde yaptınız.120 km/sa civarında düz yolda benim aracım (160 hp olan motor versiyonu) 5,3 -5,8 civarı anlık tüketim gösteriyor.Bu süratten sonra anlık tüketim bir anda yükselmeye başlıyor.Bu şekilde seyrettiyseniz değerler normal bence.
Bu arada ben de yanlış hatırlamıyorsam 2640 km kadar yol yaptım ve yakıt değerlerini videoya aldım.Yakında onunla ilgili video oluşturup paylaşacağım.
Bir ara fırsat bulursanız 90 km/sa hızda 200 km kadar gider misiniz?Bence durum net olarak ortaya cikacaktir.