Renault Talisman Yakıt Sarfiyatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Befe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yakıt sarfiyatım 6500 km den sonra 8.5 dan 6.5 a düştü sakin sürüşte 6 yapmak hatta uzun yolda daha sakin kullanımda daha indirmek mümkün baya cok zorlamama rağmen uzun yolda 7.0 da kaldı

Yakıt sarfiyatım 6500 km den sonra 8.5 dan 6.5 a düştü sakin sürüşte 6 yapmak hatta uzun yolda daha sakin kullanımda daha indirmek mümkün baya cok zorlamama rağmen uzun yolda 7.0 da kaldı
Sakin kulanımda şehirler arası yolda bu konunun içinde paylaştığım videolardaki gibi çok düşük değerler elde etmek mümkün.

38 ve 58. mesajlardaki videoları kast ediyorum.

1600 motor 130 beygir edc yakıt sarfiyatım,karışık kullanım 3280 km de ortalama 5,6 lt

uzun yolda full bagaj 5 kişi klima açık 98 sabit hız yakıt tüketimi 4.4 litre ZONGULDAK-Trabzon arası

araç boş tek yolcu benim sabah 8.00 da yola çıktım trafikten dolayı 9.00 gibi işyerine.. yaklaşık 130 kilometre şehir içinde kullandım..karşıyaka-havaalanı arası git gel de yaptım yolu..4.6 ila 4.4 arasında duruma göre düşüp yükseldi..son olarak 4.6 lt gözüküyor..
yazılımlı araç ortalama 70-80 km hızlarda seyrettim eco modunda..durum bu...sürdükçe yükselirmi bilmiyorum...ortalama hız 48 diyor ama ben genelde 70-80 gitmiştim dur kalklarla demekki 48 ortalama oluyor..

moJOv0.webp

evet arkadaşlar depoyu 4.7 lt ortalama ile bitirdim..

ortalama sürat düşük 49 lardaydı sanırım..şehir içinde kullandığım için çok yüksek değil..ama ben genelde 70 ve 90 arası kullandım..dur kalklarla heralde r-link 49 gibi bir değer gösteriyordu..sıfırladığım için bakamadım şu an

Geri