Renault talisman orjinal aksesuar ön kamera

Befe

Süper Moderator
41-Kocaeli
Arkadaşlar hepinize merhaba.
Aracıma G.Kore'den satın aldığım ve G.Kore'de Renault'un ortağı Samsung firması tarafından Talisman'ın oradaki adı SM6 olan eşiti için yine G.Kore'li bir firmaya ürettirilen ön kamera montajını yaptım.

Bu kamera ve arayüzünü tanıtan bir video kayıt ettim.Merak eden arkadaşlar için burada paylaşmak istiyorum.
İyi seyirler.

• Beğen
Tepkiler: Uğur
Elinize sağlık. Paylaşımınız için teşekkürler.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok teşekkür ederim.

Aracıma G.Kore'den satın aldığım ve G.Kore'de Renault'un ortağı Samsung firması tarafından Talisman'ın oradaki adı SM6 olan eşiti için yine G.Kore'li bir firmaya ürettirilen ön kamera montajını yaptım.

Bu kamera ve arayüzünü tanıtan bir video kayıt ettim.Merak eden arkadaşlar için burada paylaşmak istiyorum.

Sizin Talisman Apollo uzay gemisi gibi yok yok yarbayım. Güzel olmuş :D

Start stop tuşunun ışık ledini kırmızı yapsanız güzel olmaz mı?

Son düzenleme:

Sizin Talisman Apollo uzay gemisi gibi yok yok yarbayım. Güzel olmuş :D
[emoji4]
Çok teşekkür ederim.Daha tamamını paylaşamadım.

Üstadım güzel olmuş eline sağlık. Nasıl temin edebiliriz ve kaç lira acaba?

Üstadım güzel olmuş eline sağlık. Nasıl temin edebiliriz ve kaç lira acaba?
Çok teşekkür ederim.
480 dolar civarı bir paraya geldi.
Vergiler kargo vb. Fiyat yukseliyor.

Hepinize merhaba. Bu konu da orijinal aksesuar olarak G.Kore'den getirttiğim ön kameranın nasıl kullanıldığını paylaşmıştım. Şimdi de nasıl monte ettiğimi bir video ile paylaşmak istiyorum. İyi seyirler.

• Beğen
Tepkiler: mcgc ve ErdlK
Tek kelimeyle muhteşem . Bilgi ,el becerisi ve merakın birleşimiyle süper bir özellik daha katılmış arabanıza elinize sağlık .

• Beğen
Tepkiler: Befe
Çok teşekkür ediyorum Erdal Bey. Sağolun.

Geri