Renault Talisman Arka Koltuk Ayak Aydınlatma!

Befe

Süper Moderator
41-Kocaeli
Merhaba,

Renault Talisman arabamı satın aldığım günden bugüne kadar bir çok retrofit ve yenilik yaptım. Sadece kendi aracıma değil, istekli Renault Talisman sahibi kanal takipçilerime de araçlarını kişiselleştirmelerinde yardımcı oldum.

Bu videomda da sizlere, arabama yaptığım başka bir yenilikten, geliştirmeden, bir özellik eklenmesinden bahsedeceğim.

Normalde Renault Talisman'larda sadece ön tarafta ayak aydınlatması bulunur. Çalışma şekli ise şöyledir; Ön kapılardan herhangi bir açıldığında ayak aydınlatmalarının her ikisi de yanar. Kapı kapandığında ise bir süre sonra söner.

Ön tarafta ayak aydınlatması varken, arka tarafta kapılar açıldığında yanan ayak aydınlatması bulunmaz. Ben arka tarafta da ayak aydınlatması olmasının hem şık, hem de işlevsel olacağını düşündüğümden elektrik tesisatını hazırlayarak arka tarafa da ayak aydınlatması monte ettim.

Bu videoda Renault Talisman Arka Ayak Aydınlatması montajı sonrası nasıl göründüğünü ve çalıştığını izleyebileceksiniz. Nasıl yapıldığının videosunu ileride paylaşabilirim.

İyi seyirler.

Geri