Renault Symbol 1.2 Didim-İstanbul-Didim yakıt tüketimi.

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Hafta sonu iş için 3 günlüğüne İstanbul'a gitmem gerekiyordu, bu sefer 1.2 Symbol ile gittim, yolculuk sırasın da genellikle 90-100 km hız aralığın da kullandım, rampalarda normal seyirde gittim, vites değişim ışığına uydum, ayağımı anlık tüketim değerine göre ayarlamaya özen gösterdim ve sonuç ortada...

Ortalama tüketim

symbol1.2-ortalama-yakit.webp

Toplam yakıt miktarı

symbol1.2-ortalama-hiz.webp

Ortalama hız

symbol1.2-toplam-yakit.webp

Toplam mesafe

symbol1.2-yapilan-kilometre.webp

• Beğen
Tepkiler: chnysr
Abi senden öğrenecek lerimiz var [emoji4]

Paylaş paylaş abi. Yarın benzin 5,30 dan 6,50 e fırlasın da gör. :) Şakası bir yana Renoların en çok sevdiğim yanı bu. ( Yakıt )

Bu rakamlarda yakıt miktarları gerçekten iyi . Dizel 1,5 dcı kullanıyorum fakat bu rakamlara göre arada çok az bir fark kalıyor. Bundan sonra değiştirirsem 1,2 düşünebilirim. Sadece performans konusunda şüphelerim var .

Hafta sonu iş için 3 günlüğüne İstanbul'a gitmem gerekiyordu, bu sefer 1.2 Symbol ile gittim, yolculuk sırasın da genellikle 90-100 km hız aralığın da kullandım, rampalarda normal seyirde gittim, vites değişim ışığına uydum, ayağımı anlık tüketim değerine göre ayarlamaya özen gösterdim ve sonuç ortada...

Ortalama tüketim

Ekli dosyayı görüntüle 27613

Toplam yakıt miktarı

Ekli dosyayı görüntüle 27614

Ortalama hız

Ekli dosyayı görüntüle 27615

Toplam mesafe

Ekli dosyayı görüntüle 27616
iyi akşamlar bendede 2015 1.2 benzinli joy sy symbol var yokuş kalkış nasıl açtırabiliriz

Ortalama tüketim

Ekli dosyayı görüntüle 27613

Toplam yakıt miktarı

Ekli dosyayı görüntüle 27614

Ortalama hız

Ekli dosyayı görüntüle 27615

Toplam mesafe

Ekli dosyayı görüntüle 27616
yokuş kalkış desteği nerede açtırabiliriz sonradan açılınca araca zararı olmuyor herhalde

Geri