size şöyle anlatayım,
servis bana bunları dedikten sonra ben dışarıda 3 tane ayrı ayrı ustaya gidip gösterdim, üçü de hemen hemen aynı cevabı verdiler bana, yani tek bir ustanın söylediği ile hareket etmiş değilim, zaten benim gittiğim ustalar daha önce serviste çalışıp dışarıya kendi iş yerlerini açmış kişiler,
arka balatalar bitmiş olsa el frenini çektiğinde araç frenlemez yada motor aracı sürüklerken tekerler döner haa açıp baktık mı derseniz bakmadık,
serviste ise araç kontrol edilirken ben aracı dışarıdan görüyordum, içeri aldılar içeri alan kişi birisini çağırdı ve başında 3-5 dakika dikilip konuştular ve aracın kaputunu dahi açıp bakan olmadı daha sonra aynı kişi aracı dışarı çıkarıp bana bunların değişme zamanı gelmiş dedi, bende siz ustamısınız dedim evet dedi, peki bu araçta abs var mı diye sordum, orasına burasına baktı abs yok dedi, bende binin araca dedim ve servis bahçesinde ani fren yaparak abs olduğunu gösterdim, allahallah demek ki varmış diyerek gitti, şimdi ben bunlara nası güvenipte araç teslim edeyim, ayrıca dışarıda orijinal renault valeo debriyaj balatası 220 TL ve 100 TL. işcilik ile yapılacakken ne diye 2000 TL vereyim, siz olsanız verirmisiniz.
yazdan arkadaşın fiestayı götürdük debriyaj balatası bitik dediler, 2450 TL istediler, sonra sanayi çarşısına geldik özel ford servisinde 475 TL ye yaptırdık.