Renault Servislerindeki Bakım Ücretleri-Siz Ne Ödediniz ?

Bizde 30.03.2013 'de bizim koca oğlanın 30.000 km bakımını yaptırdık , 324.80 TL gibi bi tutar ödedik.İşin garip tarafı

08.12.2012 * 10.000 km bakımı ; 378.75 TL
05.02.2012 * 20.000 km bakımı ; 355.45 TL
30.03.2012 * 30.000 km bakımı ; 324.80 TL

fiyatlar düşüyor ama arabaya olan ilgi daha fazla artmakta. Altunizade DETAY ' a teşekkürler..

Bizde 30.03.2013 'de bizim koca oğlanın 30.000 km bakımını yaptırdık , 324.80 TL gibi bi tutar ödedik.İşin garip tarafı

08.12.2012 * 10.000 km bakımı ; 378.75 TL
05.02.2012 * 20.000 km bakımı ; 355.45 TL
30.03.2012 * 30.000 km bakımı ; 324.80 TL

fiyatlar düşüyor ama arabaya olan ilgi daha fazla artmakta. Altunizade DETAY ' a teşekkürler..

tarihlerde bir hata var galiba

Arkadaşlar megane 3 ön arka fren balatası değişimi ne kadar tutar ? ( 380 civarı ödedim)
Aracım 2012 model 34000 küsür de bakıma girdim mazot filtresi dahil standartlar şeyler yapıldı (500 lira ödedim.) Yetkili serviste yapıldı.

Fiyatlar normal mi ?

Arkadaşlar megane 3 ön arka fren balatası değişimi ne kadar tutar ? ( 380 civarı ödedim)
Aracım 2012 model 34000 küsür de bakıma girdim mazot filtresi dahil standartlar şeyler yapıldı (500 lira ödedim.) Yetkili serviste yapıldı.

Fiyatlar normal mi ?

Ben de fluence aracim icin sorduğumda sadece arkaya 185 lira fiyat cekmislerdi. Mazot filtresi dahil balatalar bakim da icindeyse 500 cok iyi ama degilse normal ben ayni bakima pesin 422 lira odedim (balatalar degismemisti ) balatalarda garantiye girmedigi icin disarda hallertim :)

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

2001 clio otomatik için ne kadar servis ücreti öderim 149000 de

Ben de fluence aracim icin sorduğumda sadece arkaya 185 lira fiyat cekmislerdi. Mazot filtresi dahil balatalar bakim da icindeyse 500 cok iyi ama degilse normal ben ayni bakima pesin 422 lira odedim (balatalar degismemisti ) balatalarda garantiye girmedigi icin disarda hallertim :)

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Bilgi için teşekkürler balatalar hariç 500 lira verdim. Ön-arka balata değişimi 380 lira daha verdim. Sonradan öğrendim ki :( bende senin gibi dışarıda yaptırsaydım, ön-arka balata değişimi 180 civarında halledebilecektim. Bu da bana bir ders olsun garanti bittiği an daha da yetkili servise uğramam.

geçen hafta esenyurt bikaya götürdüm aracımı 2006 dizel clio 3 135 bin bütün filtreler sıvılar ön frenim trigerim değişti %25 clio 3 bakım kampanyası dahilinde 1200 tl verdim..indirim olduğu halde biraz fazla geldi fiyatları..

konu güncel kalsın,

aracı aldığımda yani 15 gün önce Eskişehir de güven yetkili servise uğradım, genel kontrol yaptılar ve bana debriyaj balatası ile arka fren balatalarının değişmesi gerektiğini bunun da 2000-2500 tl civarında bir fiyat tutacağını söylediler, oradan çıktım sanayide ustama geldim, araca baktı, onlar hep böyle yapıyorlar bu aracın hiç bir yerinde sorun yok arka balatalar kolay kolay bitmez bu araçlarda debriyaj balatasıda en az 20 bin km daha gider dedi,
peki dedim değiştirsek ne tutar, en fazla 450-500 tl işcilik dahil dedi.
servisler yakaladımı güzel güzel öpüyorlar maalesef

konu güncel kalsın,

aracı aldığımda yani 15 gün önce Eskişehir de güven yetkili servise uğradım, genel kontrol yaptılar ve bana debriyaj balatası ile arka fren balatalarının değişmesi gerektiğini bunun da 2000-2500 tl civarında bir fiyat tutacağını söylediler, oradan çıktım sanayide ustama geldim, araca baktı, onlar hep böyle yapıyorlar bu aracın hiç bir yerinde sorun yok arka balatalar kolay kolay bitmez bu araçlarda debriyaj balatasıda en az 20 bin km daha gider dedi,
peki dedim değiştirsek ne tutar, en fazla 450-500 tl işcilik dahil dedi.
servisler yakaladımı güzel güzel öpüyorlar maalesef

Peki siz neden sanayide ki ustaya güvendiniz? Umarım yolda kalmazsınız. arka balatalar genellikle ön balatalardan önce biter evet ama kolay kolay bitmez diye birşey yok el freni çekili yürürse 100 kmde de biter :)

size şöyle anlatayım,
servis bana bunları dedikten sonra ben dışarıda 3 tane ayrı ayrı ustaya gidip gösterdim, üçü de hemen hemen aynı cevabı verdiler bana, yani tek bir ustanın söylediği ile hareket etmiş değilim, zaten benim gittiğim ustalar daha önce serviste çalışıp dışarıya kendi iş yerlerini açmış kişiler,
arka balatalar bitmiş olsa el frenini çektiğinde araç frenlemez yada motor aracı sürüklerken tekerler döner haa açıp baktık mı derseniz bakmadık,

serviste ise araç kontrol edilirken ben aracı dışarıdan görüyordum, içeri aldılar içeri alan kişi birisini çağırdı ve başında 3-5 dakika dikilip konuştular ve aracın kaputunu dahi açıp bakan olmadı daha sonra aynı kişi aracı dışarı çıkarıp bana bunların değişme zamanı gelmiş dedi, bende siz ustamısınız dedim evet dedi, peki bu araçta abs var mı diye sordum, orasına burasına baktı abs yok dedi, bende binin araca dedim ve servis bahçesinde ani fren yaparak abs olduğunu gösterdim, allahallah demek ki varmış diyerek gitti, şimdi ben bunlara nası güvenipte araç teslim edeyim, ayrıca dışarıda orijinal renault valeo debriyaj balatası 220 TL ve 100 TL. işcilik ile yapılacakken ne diye 2000 TL vereyim, siz olsanız verirmisiniz.
yazdan arkadaşın fiestayı götürdük debriyaj balatası bitik dediler, 2450 TL istediler, sonra sanayi çarşısına geldik özel ford servisinde 475 TL ye yaptırdık.

Geri