Motrio markası bakımlarda çok güzel bir alternatiftir.Önceki aracımın bakımlarımda motrio talep ediyordum.Orjinal renault ürünüdür ve çok ekonomiktir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Motrio markası bakımlarda çok güzel bir alternatiftir.Önceki aracımın bakımlarımda motrio talep ediyordum.Orjinal renault ürünüdür ve çok ekonomiktir.
Polen filtresi didinda fiyatlar normal galiba iscilik fiyati nasil
Tarsus çayan renault servis 1 yil bakimi %20 indirim li 520,00 tl diyorlar arkadaşlar dişarda yaptirsam daha mi iyi ?
Merhaba,Ben son bakım için sanayide birkaç usta ile görüştüm 400 TL istediler, her zaman gittiğim Yaşar Renault'ta 520 TL civarına yaptırdım mazot-hava-yağ vs. filtre değişimi ve işçilik. şahsen 100 TL farkla servis bakımı, garantili parça & işçilik daha iyi oluyor, araç da servis bakımlı kalmaya devam ediyorTarsus çayan renault servis 1 yil bakimi %20 indirim li 520,00 tl diyorlar arkadaşlar dişarda yaptirsam daha mi iyi ?
Merhaba,Ben son bakım için sanayide birkaç usta ile görüştüm 400 TL istediler, her zaman gittiğim Yaşar Renault'ta 520 TL civarına yaptırdım mazot-hava-yağ vs. filtre değişimi ve işçilik. şahsen 100 TL farkla servis bakımı, garantili parça & işçilik daha iyi oluyor, araç da servis bakımlı kalmaya devam ediyor