Renault Scenıc çalışmıyor

evet yol yardım garantu olmadığı için karsılamıyor 25 çıkış km başı 1,40 tl istıyor... akşam poliçeme bakıp kaskoyu arayacağım.

yararlı olması adına yazıyorum
araba tamırınden anlayan bırıne sorduk .. aracın sağ başında enjeksıyon pompasını bıraz pompalayaınca calışmaya başladı servıse göturduk ıyıce sıkısınlar dıye.. sıktılar ama hala ara sıra stop edıyor.. bu hafta sonu yıne göotureceğim... çok sıkıntı vermeye başladı her an trafıkte stop edecek ve kalacak korkusu yaşıyorum...

merhaba,
2008 model Scenıcc privilege arac daha yenı servısten cıktı 3 gun oldu , bu sabah evın önunden çıktım, yolda gıderken bırden stop ettı ve bır daha çalışmadı, bı ara ekranda enjeksıyon sorunu yazdı ve kayboldu. daha sonrasında kartı takıp cıkarttık , start düğmesıne bastım kaç kere amayıne çalışmadı. neden olabilir anlayamadım , işin garıbı boştayken arkadan ıttıklerınde dıreksıyon zor dönuyor ve fren tutmuyor ancak el frenı ıle durabıldım . el frenı solda otoamatık.
ayrıca aracımla bır kaza yaptım ufak bır çarpma ön tampon ve arka tampon tamır edıldı , sonra servısten cıktı ve 3 gun sonra aynalar otomatık çalışmamaya başladı , o servısten memnun kalmadık , 80000 bakımı için başka servise gıttık şimdide bu oldu... Servisten cıkınca arıza cıkartıyor hayret verici.. neler yapabiliriz yardımcı olumusunuz.

Geri