Renault Scenıc çalışmıyor

heroine

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba,
2008 model Scenıcc privilege arac daha yenı servısten cıktı 3 gun oldu , bu sabah evın önunden çıktım, yolda gıderken bırden stop ettı ve bır daha çalışmadı, bı ara ekranda enjeksıyon sorunu yazdı ve kayboldu. daha sonrasında kartı takıp cıkarttık , start düğmesıne bastım kaç kere amayıne çalışmadı. neden olabilir anlayamadım , işin garıbı boştayken arkadan ıttıklerınde dıreksıyon zor dönuyor ve fren tutmuyor ancak el frenı ıle durabıldım . el frenı solda otoamatık.
ayrıca aracımla bır kaza yaptım ufak bır çarpma ön tampon ve arka tampon tamır edıldı , sonra servısten cıktı ve 3 gun sonra aynalar otomatık çalışmamaya başladı , o servısten memnun kalmadık , 80000 bakımı için başka servise gıttık şimdide bu oldu... Servisten cıkınca arıza cıkartıyor hayret verici.. neler yapabiliriz yardımcı olumusunuz.

Araç çalışmıyor derken marş basıyor fakat çalışmıyor mu yoksa hiç bi hareket mi yok bakım yaptırdığınız servisi arayın cekici ile aracınızı tekrar servise cekip kontrol etsinler

Son düzenleme:
Hangi serviste bakım yaptırdıysanız o servise götürün araç çalışmaz iken boş ta dahi olsa fren şişer ve direksiyon çok ağırlaşır bunda hiçbir sorun yok arıza sebebi herşey olabilir bi soket bile yerinden çıkmış olabilir onu göstermeniz gerek..

Araç çalışmıyor derken marş basıyor fakat çalışmıyor mu yoksa hiç bi hareket mi yok bakım yaptırdığınız servisi arayın cekici ile aracınızı tekrar servise cekip kontrol etsinler

evet mars basıyor ama motor çalışmıyor, gaz ve fren almıyor.. hiç bir şey etkılenmıyor sadece el frenı ıle boşta

Hangi serviste bakım yaptırdıysanız o servise götürün araç çalışmaz iken boş ta dahi olsa fren şişer ve direksiyon çok ağırlaşır bunda hiçbir sorun yok arıza sebebi herşey olabilir bi soket bile yerinden çıkmış olabilir onu göstermeniz gerek..

evet ben cok usta bır soför değilim belkı bu kısmı anlamamış olabilirm..daha yenı karşılaştım... ama evet aynen dedğiniz gibi resmen şişmişti.. kaba tabirle.

servisi aradık ama aracı getırın dedıler... cekıcı falan bahsetmedıler böyle bır şansımız varmı ? zaten arac yerınden kalkmıyor anlamadım gıttı..kasko karşılarmı acaba ?

servisi aradık ama aracı getırın dedıler... cekıcı falan bahsetmedıler böyle bır şansımız varmı ? zaten arac yerınden kalkmıyor anlamadım gıttı..kasko karşılarmı acaba ?

kasko karşılar ama siz 4446247 yi arayın Renault yol yardım yardımcı olurlar size..

Son düzenleme:
kaskonuz cekıcıyı karsılayabılır.. arayıp kasko sırketıne danısın onu ıstersenız.. ya onlar bı cekıcı gonderır yada sız cagırır goturtursunuz , faturasını kasko sırketıne verırsınız ucretı onlar karsılar..

Geri