Renault RLink İnternet Bağlantısı ve Tüm Görüşmeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mucan63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acaba bizim arabalara da olur mu,yani sonradan taktırılabiliyor mu ?

Selamlar 2013/ocak tescilli icon cvt' i kullanıcısı ve teknoloji hastası biri olarak, bu paylaşım için teşekkürler.2. el olarak aldığım bu Aracı satmayı bile düşünüyordum:) R-Link yazısı var kendisi yok diye dert edenlerden biri idim.
internetten üye olmayı deniyorum olmuyor servise soruyorum bunda yok bundan sonra gelenlerde var deniliyordu umarım bu şekilde çözerim.

Selamlar 2013/ocak tescilli icon cvt' i kullanıcısı ve teknoloji hastası biri olarak, bu paylaşım için teşekkürler.2. el olarak aldığım bu Aracı satmayı bile düşünüyordum:) R-Link yazısı var kendisi yok diye dert edenlerden biri idim.
internetten üye olmayı deniyorum olmuyor servise soruyorum bunda yok bundan sonra gelenlerde var deniliyordu umarım bu şekilde çözerim.

inşallah sorununuz çözülür :)

ailemize hoş geldiniz şu fluence daki 17" lik jantlara bayılıyorum ya :) aracın resimlerini görmek istiyoruz ama önce kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz :o hem forum kuralları gereği hem de hitap amaçlı bu bölümde bir konu açarsanız sevinirim ;)

RENAULT FAN CLUB ÜYE TANITIMLAR

Renault sitesine girin rlink kismina tiklayin turkiye kismina girin daha sonra rlink uye olun bilgisayara kisa yol olarak rlink inecektir daha sonra aractaki sd karti bilgisayara takip guncelleye bilirsiniz yada uygulama yukleyebilirsiniz ilk cikanlarin sd karti eski oldugu icin internet baglantisi olmuyor bunun icin servise gidip sd karti garantiden degistirmeniz gerekiyor.

R-link kullanicilari sizden ricam "https://tr.rlinkstore.com" a girip guncelleme veya program degistirebiliyormusunuz. 1 aydir nerdeyse "Hizmeti geçici olarak kullanılamıyor, daha sonra teşekkür ederim tekrar deneyin" hatasi cikiyor guncelleme var araca. arac bu arada clio4 ama yukleyemiyorum. Cihaz kendide ikaz verdi guncelleme basarisiz diye benzerini yasayan varmi cok acil yardim lutfen.

Arkadaşlar rlink e ne yaptiysam kayit olamadim... Bu konu hakkinda bilgi verebilecek kimse varmi...

Benim araç 2014 icon benim kartın da değişecek mi

Servise gittimyok böyle bir şey diyorlar ne yapmam lazım

Merhabalar Aynı araçtan bende de Mevcut Ben SD kartı çıkardım güncelleme yapayım dedim bilgisaraya taktım kart okuyucu ile sonra işim çıktı hiç bir işlem başlatmadan program yüklemeden kartı bilgisayardan çıkardım ve sonra taktım araca Harita Bulunamadı diyor Gittim tekrar bilgisayara bagladım kartı baktım kartı boş gösteriyor noldu ki bu karta simdi

Geri