Merhaba Arkadaşlar. Herkese Kazasız Belasız Sürüşler. Renault Port isimli bir mobil uygulamadan bahsetmek istiyorum. Bu Uygulamayı İOS'ta var mı bilmiyorum ama ben Google Play Store'dan indirebilirsiniz. Uygulama kurulduktan sonra araç plakası ve şase numarasını ile telefon numaranızı ve bir kaç bilginizi giriyorsunuz. Telefonunuza gelen şifreyi uygulamaya girdikten sonra kullanıma hazır.
Uygulama içerisindeki Menüler Şöyle :
Renault'm > İşlemler Menüsü altında :
- Servis Randevsusu Al
- Renault Finans
- Yol Yardım Ara
- Sıkça Sorulan Sorular
- Gösterge Panel Işıkları
Şimdi de bence 2. El Alıcıları için en önemli menü ;
Renault'm > Bilgiler Menüsü altında :
- Servis Tarihçesini Gör : Telefondan arayıp ya da servise gidip öğrenme gereksinimi kalmadan bu bilgileri görebilmek kadar güzeli olmasa gerek. Aracın hangi tarihlerde servise girdiğini, giriş esnasındaki km'sini görmek mümkün. Ayrıca garantisi biten araçlar için parçaları kendi alıp bakımı herhangi bir serviste yaptırmak isteyen arkadaşlar için parça kodlarına ulaşmak mümkün.
- Radyo Kodunu Al : Yok teybin arkasındaki seri kodunu şu proğrama yaz bu porğrama yaz derdine son.
Renault'm > Belgeler Menüsü altında :
- Ruhsat
- Trafik Sigortası
- Kasko
Bu evrakların fotoğraflarını çekerek uygulamada depolama imkanı sağlamaktadır.
Bende bu uygulamayı internette gezinirken tesadüfen bir arkadaşın çekmiş olduğu videodan gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Video Linki : https://youtu.be/SyK-fh2mI1w
Bu link üzerinden uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Uygulama içerisindeki Menüler Şöyle :
Renault'm > İşlemler Menüsü altında :
- Servis Randevsusu Al
- Renault Finans
- Yol Yardım Ara
- Sıkça Sorulan Sorular
- Gösterge Panel Işıkları
Şimdi de bence 2. El Alıcıları için en önemli menü ;
Renault'm > Bilgiler Menüsü altında :
- Servis Tarihçesini Gör : Telefondan arayıp ya da servise gidip öğrenme gereksinimi kalmadan bu bilgileri görebilmek kadar güzeli olmasa gerek. Aracın hangi tarihlerde servise girdiğini, giriş esnasındaki km'sini görmek mümkün. Ayrıca garantisi biten araçlar için parçaları kendi alıp bakımı herhangi bir serviste yaptırmak isteyen arkadaşlar için parça kodlarına ulaşmak mümkün.
- Radyo Kodunu Al : Yok teybin arkasındaki seri kodunu şu proğrama yaz bu porğrama yaz derdine son.
Renault'm > Belgeler Menüsü altında :
- Ruhsat
- Trafik Sigortası
- Kasko
Bu evrakların fotoğraflarını çekerek uygulamada depolama imkanı sağlamaktadır.
Bende bu uygulamayı internette gezinirken tesadüfen bir arkadaşın çekmiş olduğu videodan gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Video Linki : https://youtu.be/SyK-fh2mI1w
Bu link üzerinden uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.