Renault POL-SA Plaza / Teknik Renault Servisi

Servis Alanı Çok Güzel, Balıkesir'de Olandan Dahada Güzel Diyebilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
servis sinek avlıyor.hiç araba yok.
peynir ekmek gibi araba satan bir bayi orası bizde tanıyoruz yakından 14-15 yıldır aşağı yukarı belki de bölgenin en iyi bayisi bile diyebilirim.

Bilgim yok ama toucdu .
Bu araba 1 hafta öncede vardı :)
bizim canavarı almaya gittiğimizde de bunun gibi bir clio vardı dizel touchtu da ondan sordum. latitude hala duruyor muhtemelen aynı arabaya benziyor.en son giderken bizde müşteri götürmüştük 44 bin tl ye dizel duster satmıslardı sayemizde murat abi çok iidir ya 15 yıldır iyi çekiyor bizi:dans

bizim canavarı almaya gittiğimizde de bunun gibi bir clio vardı dizel touchtu da ondan sordum. latitude hala duruyor muhtemelen aynı arabaya benziyor.en son giderken bizde müşteri götürmüştük 44 bin tl ye dizel duster satmıslardı sayemizde murat abi çok iidir ya 15 yıldır iyi çekiyor bizi:dans

Havza'lı Murat Abi :)
Çok seviyoruz kendisini :)

Havza'lı Murat Abi :)
Çok seviyoruz kendisini :)

baba tarafı havzalı benim mesudiye köyünden göçmüş dedemler zamanında suluovaya fabrikadan emeklidir dedem kadir yoksa biz seninle aynı bakkaldan ekmek de alıyor olmayalım :D

baba tarafı havzalı benim mesudiye köyünden göçmüş dedemler zamanında suluovaya fabrikadan emeklidir dedem kadir yoksa biz seninle aynı bakkaldan ekmek de alıyor olmayalım :D

Ben Mesudiye ismini duymuştum ama karıştırıyorum :)
Son zamanlarda hiç Mesudiye tarafına gittin mi ?

bizim evi görmüşsündür diye sordum :D
Havza'nın çıkışında TOKİ sitesinde :D
yakın zamanda gidersem eğer sizin evi bulmaya calısayım o zaman arabadan bulurum bir ihtimal :D

Geri