Servis Alanı Çok Güzel, Balıkesir'de Olandan Dahada Güzel Diyebilirim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peynir ekmek gibi araba satan bir bayi orası bizde tanıyoruz yakından 14-15 yıldır aşağı yukarı belki de bölgenin en iyi bayisi bile diyebilirim.servis sinek avlıyor.hiç araba yok.
bizim canavarı almaya gittiğimizde de bunun gibi bir clio vardı dizel touchtu da ondan sordum. latitude hala duruyor muhtemelen aynı arabaya benziyor.en son giderken bizde müşteri götürmüştük 44 bin tl ye dizel duster satmıslardı sayemizde murat abi çok iidir ya 15 yıldır iyi çekiyor biziBilgim yok ama toucdu .
Bu araba 1 hafta öncede vardı
bizim canavarı almaya gittiğimizde de bunun gibi bir clio vardı dizel touchtu da ondan sordum. latitude hala duruyor muhtemelen aynı arabaya benziyor.en son giderken bizde müşteri götürmüştük 44 bin tl ye dizel duster satmıslardı sayemizde murat abi çok iidir ya 15 yıldır iyi çekiyor bizi
Havza'lı Murat Abi
Çok seviyoruz kendisini
baba tarafı havzalı benim mesudiye köyünden göçmüş dedemler zamanında suluovaya fabrikadan emeklidir dedem kadir yoksa biz seninle aynı bakkaldan ekmek de alıyor olmayalım
hayır ne oldu da ?Ben Mesudiye ismini duymuştum ama karıştırıyorum
Son zamanlarda hiç Mesudiye tarafına gittin mi ?
hayır ne oldu da ?
yakın zamanda gidersem eğer sizin evi bulmaya calısayım o zaman arabadan bulurum bir ihtimalbizim evi görmüşsündür diye sordum
Havza'nın çıkışında TOKİ sitesinde
yakın zamanda gidersem eğer sizin evi bulmaya calısayım o zaman arabadan bulurum bir ihtimal