- Konuyu Başlatan
50 bin tl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 bin liraya şu an dizel touch sembol temizinden . ya da dizel bi fluence bakılabilir. yılda 10 15 bin bineceğim derseniz megane 3 1.6 alırdım ben dolusundan.50 bin tl
meane 3 ler estetik açıdan ve donanım açısından sanki bir geçiş ara model gibi tutulmadı gibi geliyor bana ne dersiniz aile bir çocuk toplam 3 kişi yiz 50 bin tlye daha çok istanbul içi kullanım olarak kullanılacak 10000 km 15000 km arası kullanılır ancak herhalde50 bin liraya şu an dizel touch sembol temizinden . ya da dizel bi fluence bakılabilir. yılda 10 15 bin bineceğim derseniz megane 3 1.6 alırdım ben dolusundan.
hayırlı olsun güle güle kullanın benzinli 1.2 clio diyosunuz tüpede gerek yok diyorsunuz yaniBen 1.2 icon aldım 2 hafta önce 58000km de çok memnunum yakıt olarakta önceki broadwayımın lpg si ile aynı yakıyo tüp takmayıda düşünmüyorum
Tavsiyem clio4 alıcaksan icon alabiliyosan al derim araç özellik olarak gayet iyi
clio 4 daha dolu olabilir şayet icon alırsanız . icondan aşağısını almayın da zaten. ama 1.2 motor alırsanız ne beklediğinize bağlı. 1.6 megane dinamik ya da privilege iyidir katlanır aynası kararan aynası çift bölge kliması bi de sunrof falan denk getirirseniz epey dolu olur ama esp yokuş kalkış gibi özellikler de onda yok eğer manuel alırsanız.megane 3
clio 1.2 benzinli
bu modellere şıklarıma ekledim o zaman araştırma devam ediyor teşekkürler