Bu konuda haklısın kardeş,ben hollandada yaşıyorum.megane 2 sedan kullanıyorum buradada ama gt line veya bose donanımlı almayı düşünüyorum...Bir hafta önce GT Line aldım...daha önce 2 sene Fluence kullanmıştım..arada çok fark var..özellikle ön takım..süspansiyon ve yol tutuş kıyas bile edilmemeli...ama bir durum var ki beni çok üzüyor..GT Line gibi üst sınıf bir arabada kullandıkları ses sistemi
Fluence kadar bile değil..resmen verdiğim paraya acımaya başladım..resmen Kore arabalarının en ucuzlarındaki ses gibi ses çıkıyor.Almanya da isteğe bağlı BOSE sistemiyle satılıyor..Türk müşteri neden böyle enayi yerine konur ki? Hoperlörleri değiştirip bier anfi sistemiyle desteklemeyi düşünüyorum, bu konuda servis bana destek vermiyor, sizden rica etsem bana bu konuda destek olabilecek bir yer önerebilirmisiniz?
ler
Ses sistemi olarak bose kullanıyorlar Avrupa da, türkiyede neden yok saçma geldi banada...
Ayrıca BOSE donanım (privilege) oluyo zannedersem...ve GT line aynı isimde...
Ama türkiyede ki privilege olanlarda bej renkli döşeme var burda yok bu soru işareti mesela?????
Ve tr.de MEGANE SPORT TOURER, Avrupada ESTATE olarak geçiyo karışık biraz...
Ama ses sistemine çok takılma, çok istiyorsan ver parasını canavar bi set attır devam et
Ve ve ve sence gt line almalimiyim, bana el freni saçma geldi kocaman, bose versiyonunda el freni yok elektronik...
Bose mu? Gt line mi?
Verstuurd vanaf mijn E6653 met Tapatalk