Renault Megane Hakkında Sohbet & Muhabbet

Kardesim farlar muauneden gecmiyo bende zenon var degistiricem giderken bu ay icinde benim de var
 
Konumuz Günceldir Arkadaşlar :eyv :eyv
 
arkadaşlar renault ailesine yeni katıldım forumda ve nette araştırdım ama pek bilgiye rastlayamadım aracımda esp var mı bunu öğrenmek istiyorum.
Renault Megane 3 sport tourer 1,5 dci privilege 2010 Model, detaylı teknik özellik listesi varsa onu da paylaşırsanız memnun olurum.
 
arkadaşlar renault ailesine yeni katıldım forumda ve nette araştırdım ama pek bilgiye rastlayamadım aracımda esp var mı bunu öğrenmek istiyorum.
Renault Megane 3 sport tourer 1,5 dci privilege 2010 Model, detaylı teknik özellik listesi varsa onu da paylaşırsanız memnun olurum.
direksiyonun sol altında far yüksekliği park sensörü vs düğmelerinin oldugu yerde bir düğme daha var ve üzerinde kaygan yolda araba gibi bir resim varsa esp vardır aracınızda en basit kontrol yöntemi.ha bu düğme yoksa gene esp olabilir onun için de servise ugradıgınızda sorabilirsiniz :eyv
 
teşekkür ederim, bahsettiğiniz düğme yok, servise danışmam gerekicek sanırım.
 
Merhabalar. Salı teslim almak üzere Megane III Touch dizel aldım bugün. Renault konusunda fazla bilgili değilim. İlk kez alıyorum. Satış temsilcisi aracın makyajlı kasasının yeni olduğunu belirtti. Eski ile yeni arasında görüm farkı nasıldır? Başkaca farklar var mıdır?
Bir de yeni Renault kullanıcısı olarak araçla ilgili her tür tavsiyeye açığım.

şimdiden teşekkürler.
 
Arkadaslar bende megane 2 privilege var 2009 ön hoparlörleri değiştireceğim onun icin hoparlör üstündeki kapak çıkıyor mu yoksa kapıyı mi sökmek gerekiyor.
 
Ön hoparlör için kapak sökmek yeterli.
 
Merhaba arkadaşlar 2007 1.6 16V 110 HP expression gümüş gri aracım için expression plus jantı arıyorum yardımcı olur musunuz
 
megane 2 extreme 1.5 dizel manuel 105 beygir yakıt cimrisidir. babamız sagolsun bize bir sevda yaptı renaultu lastiklerimide yeni taktırdım bayrama hazırım =) herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar şimdiden
 
Geri
Üst