ApSUVai
Bilgi Girilmemiş
Kapat Tuşuna Basılı Tutun Varsa Kaptır Akıllı Anahtar Dedikleri Yoksa Geçmiş Olsun Çalmişlar Normalde Olmasi Lazim Benim 2006 Megane 2 HB De Bile Vardi Bu Özellik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar selam arac yeni megane 3 1.5 dci priv.Yay taktırıcam malum herkezin turkiye kosulları sıkıntısı5cm fk yay mı 3.5 cm hr mi yada kw 2 cm var ama bilmiorum fark edermi.Bİrde deneyene sorucam .onceki aracım getzdi 3.5cm hr yay varı f1 aracı gibiydi yaylanma 0 arabada su içmeyi bırak giderken sigara bile zor içiodun bundada aynı şekilde konforu kaybedermiyim hangisi iyidir.yada düsürtüp konforu nasıl kaybetmem.Bide uygun jant lastik olcusu alaiblirmiyim.Chiplicem aracı turboyu cok yermiyim?
Saygılar
ben 5cm takman taraftarıyım..5cm den aşagısı hiç takılmamış gibi duruyor..komfor açısından çok ince yanak lastik kullanmazsan okdara kötü olucagını düşünmüyorum..35mm okadar farketmez yaa..hatta 5cm bile anca farkettirir yay takıldığınıbenim arabada 3cm apex yay var 3,5cm de amortisör var standart gibi sekme falan yok
![]()