Öncelikle Herkese Hayırlı Günler ..
2007 Model Megane 2 1.6 16V Expression Otomatik Benzin Aracım Var Aracım Hakkında 2 Tane Şikayetim Var Bunu Sizler İle Paylaşmak İstedim ..
1. ŞİKAYETİM
Aracımı 2015 Kasım Ayında Aldım ..
Araçla Bir Yere Gitmeden 5 Dakika Önce Çalıştırıp Kendi Haline Bırakıyorum ..
Araçla Harekete Geçtiğimden İtibaren Ufak Çukurdan Geçtiğimde Motor Sallanırmış Gibi Oluyor Ve Gacur Gucur Sesler Geliyor . Ardından Biraz Motor Isındıktan Sonra Bu Olay Geçiyor Bu Olayı Yaşıyıp Çözen Biri Varsa İse Lütfen Yardımcı Olsun ..
2. ŞİKAYETİM
Aracıma 04.03.2016 Tarihinde İstanbul / Maslak SHELL den 220 TL Değerinde Kurşunsuz 95 Oktan Yakıt Aldım . Aracımı Çok Kullanmıyorum Gunde 4 Km Yol Gidiyorum Dur Kalk Yapmadan . 2 Haftada 1 40 Km Gidiş 40 Km Dönüş Bir Yol Gidiyorum ..
Aracın Ortalama Tüketim Değeri 12.0-12.1 De Geziyor Bu Nedir Arkadaş . Amcam İveco 80.12 Kamyonu Var Bu Kadar Yakmıyormuş .
Şuan 304 Km Yol Yapmışım Ve Yakıt İbresi Kırmızının Üstündeki 1. Çizgiye Gelmek Üzere .
Ben Bu Yakıt Değerini Nasıl Düşürebilirim Aracı 2500-3000 Devir Kullanmama Rağmen Bu Şekilde Bunun Bir Çaresi Varmı Ne Yapmam Gerekiyor ?
Böyle Giderse Arabayı Ya Uçurumdan Atıcam Ya da Yakıcam Gerçekten Son Derece Moral Bozucu Bir Olay..
Yorum Ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum Şimdiden İlginiz Ve Alakanız İçin Teşekkürler Hayırlı Günler ..