Renault Megane 2 HB 1.9 DCI Limon Yeşili

​Önlere 2 adet,arkaya da 1 adet taktım,eskisi gibi kapalyken yanmıyorlar artık,diğerlerinede en kısa zamanda takarız nasipse...:eyv

Bakarsın Alırım Yarin 6 Tane Led Şirinevler Modifiye Sokak Da Dükkanlar Açiksa

Bakarsın Alırım Yarin 6 Tane Led Şirinevler Modifiye Sokak Da Dükkanlar Açiksa
Açıktır mutlaka,banada 3 adet alırsan memnun olurum,pazarlık yaparsın az değil 9 tane alacaksın...:)

Açıktır mutlaka,banada 3 adet alırsan memnun olurum,pazarlık yaparsın az değil 9 tane alacaksın...:)

​Pazarlık Yapmayı Beceremem Ama Denerim Gidersem Mutlaka

Abi Benim Tavandaki Ledlerden Aldın Carspeed Markası Beyaz Olandan Alın Mavi ALmayın :D Bu Arada Araç Güzelmiş Yanlıs Vites Kolu Dikkatimi Çekti Bu Araçta Geri Vites Mandallı Ve 5 Vites Gibi Geriye Yatırıyorsun Ne Alaka Anlamadım Benim Vites Mandallı Geriye 1 Atar Gibi Atıyorsun İlginc Valla :D

Abi Benim Tavandaki Ledlerden Aldın Carspeed Markası Beyaz Olandan Alın Mavi ALmayın :D Bu Arada Araç Güzelmiş Yanlıs Vites Kolu Dikkatimi Çekti Bu Araçta Geri Vites Mandallı Ve 5 Vites Gibi Geriye Yatırıyorsun Ne Alaka Anlamadım Benim Vites Mandallı Geriye 1 Atar Gibi Atıyorsun İlginc Valla :D

Doğru Diyorsun Vites Benim De İlgimi Çekti Mandalli Olunca 1 Yanında Olur Ya Alişmisiz Renoda Bunda Farkli Oysa

yeşilin sağ kapı kolçağını araklamışlar :)

Geri