Renault Megane 2 - 1.5 dCi Authentique Modifiye Aşama 1 Gebze

Renault Megane 2 - 1.5 dCi Authentique Modifiye Aşama 2 Gebze

Renault Megane 2 - 1.5 dCi Authentique Modifiye Aşama 2 Gebze
Yıpranan, Soyulan, Dökülen Teyp Çerçeve/Yüzeyini Sıfır Hale Getirmek

evet arkadaşlar alt başlıktan anlaşıldığı gibi teyp yüzeyini daha şık hale getirmek içim çalışmamı yayınlıyorum.
uygulamaların nasıl yapıldığını göstermeyeceğim sadece ilk hali ve son hali olarak yayınlayacağım. isteyen arkadaşlara da bu konuda yardımcı olurum yardım almak isteyen arkadaşlarım 0545 582 31 42 numaradan bana ulaşabilirler ve buyurun arkadaşlar ilk ve son hali.

not arkadaşlar uygulamada teyp çerçevesi orjinal halinden daha kaliteli bir görünüm kazanıyor

öncesi:

Q1VQp3.jpg

sonrasi:

2vJjaj.jpg

​Emeğine sağlık ercan güzel olmuş :eyv

teşekkür ederim dostum çalışmalarıma her gün yenisini ekleyeceğim

Teyp ve kaplama çok orjinal olmuş hocam güle güle kullanın :) megane 2 lerin iç kapı kollarıda soyuluyor megane 2 sahibi arkadaşlara çok güzel bir örnek olmuş elinize sağlık :eyv

Elinize sağlık güzel uygulamalar hocam , araç içini serin tutmaya çalışın derim kışında bu folyo işleri önce kalorifer peteklerinden kaymaya başlıyor genel olarak gögüste sorun olmuyor ama kenar köşe bırakıyor zamanla . 3M firmasına bile sormuştum yapmadan önce aynısını demişlerdi paran boşa gider yapmayalım hiç demişti umarım en geç zamanda olur bu problem elinize sağlık :)

Elinize sağlık güzel uygulamalar hocam , araç içini serin tutmaya çalışın derim kışında bu folyo işleri önce kalorifer peteklerinden kaymaya başlıyor genel olarak gögüste sorun olmuyor ama kenar köşe bırakıyor zamanla . 3M firmasına bile sormuştum yapmadan önce aynısını demişlerdi paran boşa gider yapmayalım hiç demişti umarım en geç zamanda olur bu problem elinize sağlık :)

galiba sıcak hafadan dolayı diyorsun :D onun da çözümü var sadece ayak kısmı yada sağ ve sol çıkışlardan sıcak hava bırakacaksın :D ama şu kadar da emin konuşabilirim 30 derece sıcağa kadar dayanıklı bir ürün bu karbon elbet üreten firmada bunu düşünmüştür boşuna hava kaparcıklı demiyorlar

Renault Megane 2 - 1.5 dCi Authentique Modifiye Aşama 3 Gebze

Renault Megane 2 - 1.5 dCi Authentique Modifiye Aşama 3 Gebze
Vites Görüğü & Orta Konsolu Karbon ve Kaymaz Altlık Kaplama

evet arkadaşlar alt başlıktan anlaşıldığı gibi vites körük ayağını ve orta konsol yüzeyini daha şık hale getirmek içim çalışmamı yayınlıyorum.
uygulamaların nasıl yapıldığını göstermeyeceğim sadece ilk hali ve son hali olarak yayınlayacağım. isteyen arkadaşlara da bu konuda yardımcı olurum yardım almak isteyen arkadaşlarım 0545 582 31 42 numaradan bana ulaşabilirler ve buyurun arkadaşlar ilk ve son hali.

nYb6Lg.webp

Emeğine sağlık kardeşim, güle güle kullan inşallah.

Geri