Renault Media NAV Geri Görüş Aktifleştirme + Başlangıç Logosu Değiştirme

denedim teşekkürler bu arada geri park hologramlarını nasil yapabiliriz

Bu konuda inanın bir bilgim yok.

4.0.2 sürüm için şifre nedir? Veya önce hangi yolu izlemeliyim?

Merhaba anlatım Media NAV Evo üzerinde geçerlidir. Aracınızda Media Nav versiyonu var ise destek veremeyeceğim.

Merhaba
r-nav da klima ve yakıt tüketim v.s. bilgiler çıkıyor mu? Aracım 2015 dci clio 4

Uğraşıyorum

linkler patlak,videolar yok. Yenilerseniz sevinirim...

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım aracım clıo 4 2015 1.5 dCi SportTourer Icon , media nav evolotion model yazıyor güncelleme yapayım derken aracımın en fazla 4.0.6 ya da yükleyebileceğimizi şimdi öğrendim ama ben şimdi bir 9.1.3 yükledim medya nav türkçe gelmiyor harita ve menüler ingilizce yada italyanca türkçeye çevrilmiyor
geri 4.0.6 ya da daha düşük versiyona nasıl dönebilirim lütfen acil yardım edin

usta cihazın resimlerini atın, bir de dbootla mı yüklediniz nasıl yaptınız onu da yazın elimden geldiğince yardım edeyim size

Arkadaşlar Merhaba,

Clio 4 aracımı yeni aldım ve sitenize yeni katıldım. Geri görüş kamerası bağlantısı yaptım ancak yazılım konusunda çok kafam karıştı. Çok fazla yöntem var.

Rnav yazılım versiyonum 4.1.0 görünüyor. Aktif etmek için yardımcı olabilirmisiniz.

Şimdiden teşekkürler.

MErhaba Aracım 2017 Model Clio 4 1.5 90Bg İcon paket test modu şifresini nasıl öğrenebilirim. Belirttiğiniz şifre olmuyor.

Geri