Renault Laguna yolun sonuna geldi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ikisi arasında tek seçimim laguna olur herzaman.lattitude de neymiş.Renault böyle birşey yapmaz inşallah...

laguna amiral gemidir. latitude ise filika.
renault u aldığı bu karardan ötürü kınıyorum...

bence organize bir şekilde renault a kınama mailleri göndermeliyiz.

Renault bütün üst sınıf arabalarını hatchback üretti ( R-21 ve Latitude hariç ) hiç birinde de başarı sağlayamadı . Ben bu durumu normal karşılıyorum .

Renault 1985-2000(2003'e kadar faz 2 megane 1 ) arası R-12 , R-9 , R-19 ve Megane 1 sattı..
ve
Aynı Renault 2000 - 2012 arası Kangoo , Symbol ve Megane Sedan , Fluence fazla sattı .

Geri kalan modeller halk gözünde teferruat olarak kaldı .

Fluence , Laguna ve Latitude nin satışını Focus , Jetta , Passat , Astra , İnsignia kesiyor .

Millette şu mantık var. O kadar para veriyorum Bari alman alayım Renoya o para verilmez. Halen kafaların çoğu r12 lere kilit yani. Çoğu servisin de durumu ortada. Servisin çokluğu gibi kalitesi de önemli. Bugün baktığınız zaman örneğin megane 2 ile skoda octavia nın servis maliyetlerine, skodanın servis bakım maliyetleri daha düşük. Donanım olarak megane 2 den düşük olabilir ama kalite ve sağlamlık olarak bakınca maalesef daha iyi bir araba. Renault un kendine çeki düzen vermesi lazım. Fluence fiyatları Jettayı bariz solladı gidiyor. Her modelde böyle. Hyundai en alt sınıf accent era ya dizel otomatik seçeneği koydu. Symbolde halen arka camları elektrikli olanlarda düğmeler ön koltukların arasında. Dün bi abiyi kandırdım duster aldırıyordum fiorino yu sattırıp. Adam düğmelerin yerini görünce bunu mu aldıracan bana boşversene ya dedi.

Belli bir prestiji olan ve bazılarımızın gözünde efsane olabilen bir modeli bitirmemeliler bence, yani efsaneyi öldürmeden şekil değiştirmeye devam etmeliler.

Özellikle Laguna 1 i çok beğenirim, 2 de ondan sonraki favorimdir...

Millette şu mantık var. O kadar para veriyorum Bari alman alayım Renoya o para verilmez. Halen kafaların çoğu r12 lere kilit yani. Çoğu servisin de durumu ortada. Servisin çokluğu gibi kalitesi de önemli. Bugün baktığınız zaman örneğin megane 2 ile skoda octavia nın servis maliyetlerine, skodanın servis bakım maliyetleri daha düşük. Donanım olarak megane 2 den düşük olabilir ama kalite ve sağlamlık olarak bakınca maalesef daha iyi bir araba. Renault un kendine çeki düzen vermesi lazım. Fluence fiyatları Jettayı bariz solladı gidiyor. Her modelde böyle. Hyundai en alt sınıf accent era ya dizel otomatik seçeneği koydu. Symbolde halen arka camları elektrikli olanlarda düğmeler ön koltukların arasında. Dün bi abiyi kandırdım duster aldırıyordum fiorino yu sattırıp. Adam düğmelerin yerini görünce bunu mu aldıracan bana boşversene ya dedi.

Objektif yorum buna denir, ayakta alkışlıyorum:bravo:bravo:bravo

İstek üzerine geliyordu artık
Ama Latıtude ıle yenı atılım Yapınca Laguna unutuldu

laguna yurtdışında hala satılıyor benim bildiğim. ama türkiyeye getirilmiyor.

Geri