ikisi arasında tek seçimim laguna olur herzaman.lattitude de neymiş.Renault böyle birşey yapmaz inşallah...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millette şu mantık var. O kadar para veriyorum Bari alman alayım Renoya o para verilmez. Halen kafaların çoğu r12 lere kilit yani. Çoğu servisin de durumu ortada. Servisin çokluğu gibi kalitesi de önemli. Bugün baktığınız zaman örneğin megane 2 ile skoda octavia nın servis maliyetlerine, skodanın servis bakım maliyetleri daha düşük. Donanım olarak megane 2 den düşük olabilir ama kalite ve sağlamlık olarak bakınca maalesef daha iyi bir araba. Renault un kendine çeki düzen vermesi lazım. Fluence fiyatları Jettayı bariz solladı gidiyor. Her modelde böyle. Hyundai en alt sınıf accent era ya dizel otomatik seçeneği koydu. Symbolde halen arka camları elektrikli olanlarda düğmeler ön koltukların arasında. Dün bi abiyi kandırdım duster aldırıyordum fiorino yu sattırıp. Adam düğmelerin yerini görünce bunu mu aldıracan bana boşversene ya dedi.