Ellerinize sağlık, süper bir uygulama ve ilklerle yine karşımıza çıktınız. Kazasız belasız sürüşler ve çalışmalarınızın devamını diliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
internette var ben ordan indirdimDr. no bu renault visu programını nerden bulabiliriz. ?
uygun zamanda link paylaşımı yaparımBende nette arastırdım fakat turkce bir site bulamadım yabancı dilimde cok iyi değil rica etsem upload edip paylasırmısın
Çağatay abi nasıl bir motor kullandın fotoğrafı veya nereden alabiliriz detaylı anlata bilseydin keşke bizde bir denerdik.Sayın Kangoo severler konusu daha açmiş olduğumuz katlanır ayna hakkındaki fikirleriniz için teşekkür ediyoruz. Dün itibari ile montajlarımız bitmiş olup aynalarımız otomatik olarak kapanır hale gelmiştir. Türkiye'de Kangoolar adına bir ilk başardığımız için mutluyuz. Ercan abiye (metercan) destekleri ve yardımları için teşekkürler. İki kişi olamıza rağmen resimleri çok çekmedik açıkçası kusurumaz bakmayın.
Video.
Katlamalı Megane 2 kumandasının uyarlanması
Ekli dosyayı görüntüle 59410
Ekli dosyayı görüntüle 59411
Aynaların soketlerine kablo çekilmesi
Ekli dosyayı görüntüle 59412
Genel bilgileri.
Ekli dosyayı görüntüle 59413
Ekli dosyayı görüntüle 59414
Ekli dosyayı görüntüle 59415
Renault Visu Programına Ait Kapı içi Şemaları
Ekli dosyayı görüntüle 59416