Renault Kadjar aracımın sileceklerini değiştirmeyi düşünüyorum. Silecek takımı için tavsiyeniz var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renault Kadjar aracımın sileceklerini deÄŸiÅŸtirmeyi düÅŸünüyorum. Silecek takımı için tavsiyeniz var mı?
Megane 3 için Bosch Aerotwin plus almıştım çok memnum kaldım kalitesinden, biraz pahalı ama parasını çıkarıyor emin olabilirsiniz. Kadjar için plus'ı göremedim ama aerotwin olarak var.
Valla 27 liraya muz silecek takımı aldım sessiz kullanıyorum. Pahalı markaya çok daha fazla paralar verip bir yaz güneş altında sıcakta kalınca pert olacağına ucuz silecekten senede 2-3takım alırsın mis gibi tertemiz sessiz sıfır silecek kullanırım ki ben aldığım 27liralık takımı 1 senedir yaz kış kullanıyorum hiç sıkıntısız.
Valla 27 liraya muz silecek takımı aldım sessiz kullanıyorum. Pahalı markaya çok daha fazla paralar verip bir yaz güneş altında sıcakta kalınca pert olacağına ucuz silecekten senede 2-3takım alırsın mis gibi tertemiz sessiz sıfır silecek kullanırım ki ben aldığım 27liralık takımı 1 senedir yaz kış kullanıyorum hiç sıkıntısız.
Fiyata 5 lira zam gelmişSilecek takımını nereden aldınız hocam? Linki var mı?
Montaj iÅŸini nasıl çözdünüz hocam?