Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arabasina gozu gibi bakan biriyimdir emin ol ama renault markasini kullansamda asla bir alman yada japonla kiyaslamam kiyaslamakta sacma olur bence.Herkesin gorusune saygim var ama bence bu sekilde.
Reno markası parasına ve emsal fiyatlardaki araçlara göre mercedestir derim ben örnek 25 bin liraya cok güzel bi megan alırken 25 bin liraya birde linea alın deneyim derim.
Daha bi hafta önce 2013 model 30 binde dizel linea sürdüm bi araç bu kadarmı basit olur ya bu kadarmı ses alır gaza basınca deli danalar gibi nereye gideceğini sasırı frene basınca traktör gibimi durur hayret ettim en önemliside arabamı seni sürüyo senmi arabayı belli değil 20-30 km kullandım kullanmaya korktum geri verdim arabanın ne yapacagı belli olmuyor gerçekten benim 2010 dizel megan bindim ferahlık güven dünya varmıs dedim..
He reno cok sağlam cok kaliteli demek tabiki yanlıs örnegin bi wv skoda vs gruba göre biraz daha malzeme kalitesi tabiki düşük ama buda fiyata yansıyo zaten
Şuanda normal bütçeyle en iyi alınacak araclar renault ta.
Ayrıca sunuda söylemeden geçemem geçen hafta sağ taraf aynamın içi yani sadece aynası kırıldı 15 lira
Normal bi ayna alsam evime oda vardır o kadar ordan pay biçelim )
renault markasını kötüleyenlerin çoğu hayatlarında renault kullanmamış kişiler olur genelde.çoğu kötüleme kulaktan duyma laflarla olur.tamam alman malı kadar kaliteli olamaz belki ama buda fiyata yansıyor.şu an güvenlik açısından renault çoğu markaya kafa tutar.gerekli çarpışma testleri vs bunu kanıtlar nitelikte zaten.Babamda 94 model bmw 5.20i vardı,her gün ocakta buji ısıtırdı.bende de 92 spring vardı onun bir ayda yaptığı masrafı ben 1 yılda yapmadım.
Not linea denen arabayı da bedava verseler almamhehe Her şeyi geçtim renault aşk tır benim için
Fluence'nin En Sevdiğim özellikleri
1-Asaleti Yeter Yakışıklı Araba
2-Konfor Bana Göre Süper Başkalarını Bilmem reno
3-düz Yolda Giderken Kısa sürede Son İbreyi Görmem (230)
Tam Anlamıyla Aşığım Galiba... AŞKTIR
Renault broadway ve spring modelleri vardi babamın. Bugüne kadar da reno yu hic kotulemedim. Taa ki clio alana kadar. Tamam ucuz araba kabul ama sonucta bedava değil 40bin tl veriyorsunuz. Ibiza dan daha pahali yani. Bu kadarda kalitesiz olunca insan üzülüyor. Hani aracına biri bindiginde ozelliklerini gosterir gurur duyarsin ya. Ben ruzgar sesinden tirlamadan uguldamadan utanıyorum. Allahtan muzik sistemi iyi