Renault Genel Merkezle Rüzgar Sorunu Hakkında Görüşme

Servisten aradılar bugün. Aracı bugün getirin gerekli işlemleri aynı gün yapalım dedi. Servisteki bi ustayı sadece sizin aracınız için görevlendireceğiz dediler. Şimdi aracımın 7.000 km de 2 lt yağ eksiltmesini normal olarak görüyorlar. Sebebi ise kitapçıkta yazan 1.000 km de 0,5 ml yağ tüketimi normaldir diye. Şuan bi işlem yapılamıyor. Umarım bu rüzgar sorununu çözerler.

Alper tunga tam benim kalemimsin vesselam ... Guven plazada inan araca hic bisey yaptiramadim. Problemi gosterdiginde Normali boyle diyor o servis hep

samsunda aynısını dıyor lanet ettım artık arabaya trım sesınden arabadan markadan nefret ettım olamaması gereken ne varsa servıs normal dıyor

Cilo 4 kullanan kim tanıyorsam.rüzgar sesinsen şikayetçi ve bi turlu çözülemiyor.maalesef bumodelin hastalıgı bu.

Abicim uğraşma şikayetin varsa sat gitsin bu servisler çözemez bu sorunu 2 kez gittim servise yok yapamadilar bir daha da kesinlikle clio almam net yani çok pişman oldum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de bu konu için gittim servise. Servis parçayı sipariş vermeyi unutmuş kabak gibi kaldık ortada. Genel merkezin bi halt yediği yok.

samsunda aynısını dıyor lanet ettım artık arabaya trım sesınden arabadan markadan nefret ettım olamaması gereken ne varsa servıs normal dıyor

neye normal dedı hımm

neye normal dedı hımm
hangı bırısını soyleyım abıcım kronık sorun olurda bu kadar da olurmu omru hayatımızda bı arac aldık sıfır

farlarım sıs farlarım bugu yapıyor bı sefer farlar degıstı sısler degısmedı sımdı farın ıcı kırec lekesı gıbı.ıkıncı defa sorunu ılettım nemlı bolge burası normal dıyor elamanlar

surucu dıs aynam otobanda zangır zangır tıtrıyor camı gıttık dıger araclarla test surusu yaptık sen nasıl farkettın bunu dedıler hepsınde var degısım yapsakta fark olmayacak yapacak bısı yok

ruzgar sesı problemım hala devam edıyor slıkon sıktıgım halde fıtıl bıldıgın camdan ayrık duruyor

soguk motorda kalkıslarda motor zangır zangır tıtrıyor sorun buyuk ıhtımal baskı balatada degısenler var bu yuzden bana verılen cvp bu arabanın motoru ufak tıtremesı normal arac daha 15 bınde devır yuksekken bıle tıtreme yapıyor

2 defa yolda kaldım 1 yıllık arcta akum sarj tutmuyordu kavga dovus zorla garantıden degıstıler sımdı sorun yok

soguk sıcak havada havalandırmayı actıgım zaman ıc trımlerde cıtırtıdan durulmuyor cıt cıt cat cut plastık sesı bu durumuda yalıtım yaptıranlar var

butun kapı ıclerımde sebebını bılmedıgım cızıkler var tırnagım degse ız yapıyor o kadar dandık plastık elımde yuzuk felanda takmıyorum

velhasıl borcu bıtene kadar mecbur bınecegım bu bızım ıkıncı sıfır renault aracımız ama renault artık malıyetı dusurmekıcın baya baya kalıteden dusurmus durumda

renultun en basta su ıc trım sesıne bır cozum bulması lazım su an kadjar kullananlar bıle bu dertten magdur

renultun en basta su ıc trım sesıne bır cozum bulması lazım su an kadjar kullananlar bıle bu dertten magdur

vallaa bende 2013 model vardı, kredisi bitmeden sattım kardesım, arac daha 2 bın km deyken tatile giderken Nevşehir yolun da bılmedıgım bır yerde yolda kaldım:asabi, bu baslangıç, bagaj kapagı sesı, motor takozu 3 defa degıstı, koltuk baslıklarından ses ıcın gıttım 3 defa degıstı, koltuk altlarında paslanma oldu değişti, dıreksıyon kutusu 2 defa degıstı, star stopda sorun oldu bır kac parca degıstı, korna yandı korna degıstı, anlayacagın her ay Samsun servısteydım kanka oldum servistekilerle, ha sunuda soyleyeyım, ilk defa aracı servıse goturdugumde dıreksıyon kutusu için normal dedıler, bende merkeze sıkayetı patlattım, benı hemen arayıp tarıh verdıler, ondan sonra ben dedıysem hıc bisey demeden değişti, acıkcası, en son aracı satmadan once trabzon yaptım, boztepe cıkım dedım 1 viteste arac bildiğin saha kalkar gıbı kafa sırkeledı, baskı balata yapar dedıler servıse gıttım ona bıle baktılar, duzeldı ama parca degıstırmedıler, baskı balata kullanıcı hatası dedıler bunu merkez kabul etmıyor arac 35 bındeydı garantısı bitmesine 2 ay vardı,artık bu olanlardan sonra tıksındım sattım kardesım aracı, ama ne olursa olsun aracımı ozluyorum :)

Son düzenleme:
Geri