hangı bırısını soyleyım abıcım kronık sorun olurda bu kadar da olurmu omru hayatımızda bı arac aldık sıfır
farlarım sıs farlarım bugu yapıyor bı sefer farlar degıstı sısler degısmedı sımdı farın ıcı kırec lekesı gıbı.ıkıncı defa sorunu ılettım nemlı bolge burası normal dıyor elamanlar
surucu dıs aynam otobanda zangır zangır tıtrıyor camı gıttık dıger araclarla test surusu yaptık sen nasıl farkettın bunu dedıler hepsınde var degısım yapsakta fark olmayacak yapacak bısı yok
ruzgar sesı problemım hala devam edıyor slıkon sıktıgım halde fıtıl bıldıgın camdan ayrık duruyor
soguk motorda kalkıslarda motor zangır zangır tıtrıyor sorun buyuk ıhtımal baskı balatada degısenler var bu yuzden bana verılen cvp bu arabanın motoru ufak tıtremesı normal arac daha 15 bınde devır yuksekken bıle tıtreme yapıyor
2 defa yolda kaldım 1 yıllık arcta akum sarj tutmuyordu kavga dovus zorla garantıden degıstıler sımdı sorun yok
soguk sıcak havada havalandırmayı actıgım zaman ıc trımlerde cıtırtıdan durulmuyor cıt cıt cat cut plastık sesı bu durumuda yalıtım yaptıranlar var
butun kapı ıclerımde sebebını bılmedıgım cızıkler var tırnagım degse ız yapıyor o kadar dandık plastık elımde yuzuk felanda takmıyorum
velhasıl borcu bıtene kadar mecbur bınecegım bu bızım ıkıncı sıfır renault aracımız ama renault artık malıyetı dusurmekıcın baya baya kalıteden dusurmus durumda