Renault Geliştirme Bildirimi

bugun aradılar bu işlem için randevuya gerek yok önümüzdeki hafta istediğiniz saat te gelin 1-1,5 saatlik bir işlem dediler.

tam olarak ne değiştiriyorlar giden varmı?

ben şuanki halinden memnunum hiç bir sıkıntım yok sağı solu oynandıktan sonra ses çıkarmaya başlamasından korkuyorum.

bu arada 900. mesajımda kutlu olsun :cool:

Son düzenleme:
bugun aradılar bu işlem için randevuya gerek yok önümüzdeki hafta istediğiniz saat te gelin 1-1,5 saatlik bir işlem dediler.

tam olarak ne değiştiriyorlar giden varmı?

ben şuanki halinden memnunum hiç bir sıkıntım yok sağı solu oynandıktan sonra ses çıkarmaya başlamasından korkuyoru

bu arada 900. mesajımda kutlu olsun :cool:

900. mesajınız kutlu olsun:eyv

Aynı uyarı banada geldi, site üzerinden randevu aldım, ertesi gün aradılar, servis dünyadan bir haber gelen mesajdan haberi yok o ne diye bana soruyor.neyse randevu oluşturduk, kontrol edilir gerekirse değiştirilir dedi. küçük şehirde yaşamanı dezavantajları, clio araç sayısı az, my renault sistemini kullanan kişi sayısı sıfır, haliyle servis de ilk defa karsılaşıyor., bakalım ne ile karşılaşacağım, bilgilendirme yaparım. . :)

Servis değişimi uygun görmezse, kendi isteğimle değiştirtebilirmiyim sonuç olarak ücretsiz.. .Bu arada konuyla ilgili parça değişimi yapan varsa, ne ile karşılaştılar gerçekten konfor sağlıyormu, az da olsa araçtaki sertlik yumuşuyormu? aracın süspansiyonları çok sert ve konforsuz.

Aynı uyarı banada geldi, site üzerinden randevu aldım, ertesi gün aradılar, servis dünyadan bir haber gelen mesajdan haberi yok o ne diye bana soruyor.neyse randevu oluşturduk, kontrol edilir gerekirse değiştirilir dedi. küçük şehirde yaşamanı dezavantajları, clio araç sayısı az, my renault sistemini kullanan kişi sayısı sıfır, haliyle servis de ilk defa karsılaşıyor., bakalım ne ile karşılaşacağım, bilgilendirme yaparım. . :)

ne zaman gideceksiniz? bizide bilgilendirirseniz iyi olur neleri değiştiriyorlar.

İnşallah 29 aralık salı günü orada olacağım, burdan bilgilendirme yaparım, or_by:eyv

Geri