Benim kadjar var 201bin km oldu aynı kavrama otomatik aynı motor dizel 1,5dci k9k647 motor binmeye devam ediyorum. Temiz binilmiş araçsa sorun çıkarmaz. Kavraması illaki eski kışın çok nadir arada titreme yapıyor ama oda normal araba 1.6 ton 200bin devirmiş kavrama, başka bir sorunu da yok, otomatik düşünüyorsan 1 kavrama değişimi gözden çıkarıcaksınız onun dışında keyfine denilecek söz yok. Fluence de kullandım aynı motor aynı şanzıman hiç sorun olmaz temizini bulursan. Sadece Fluence de alırsan Megane 4 de alırsan farketmez bir takım orjinal mais tabla takımı değiştirmeni öneririm. Megane 4, Fluence ve Kadjar ön salıncaklar aynı burçları dikine aşırı derecede bozulmaya meilli o yüzden hiç binmeden değiştir rahat et ama sakın 120-150tl arası olan yan sanayi tabla almayacan o burçlar önemli olan onlarda 1 ayda perte çıkar. Bu salıncak burçları çukura düşmeyi, kasisten hızlı geçmeyi, bozuk yolda hızlı gitmeyi affetmez ya çatlar ya yırtılır araç çekme yapar, direksiyon pozisyonu kayar, konfor kaçar. Onun dışında Türkiye de az yakan çok kaçan araç istiyorsan 1,5dci k9k 646 yada 647 kodlu motoru olan araç alcaksın.