Sadece gsoz kafalıkları olursa sesi çok etkilemez Bence de egsoz kafalıkları biraz daha büyültülüp çift çıkış yapılabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi çok güzel olmuş, güle güle kullan,
ama sen bu kadar büyük taktırma derim egsozları daha ufak ve tampon'un hattına göre yamuk bir başlık takarsan çok şık durur
Etkilemez mi sen benim arabadan çıkan sesi bi duy bakalım etkiliyor mu etkilemiyor mu anlarsın o zaman...Sadece gsoz kafalıkları olursa sesi çok etkilemez Bence de egsoz kafalıkları biraz daha büyültülüp çift çıkış yapılabilir
Evren mehmetrs'in siyah lagunaya taktıkdıklarımız gibi bişey diyor Murat....örnek bi resim gösterebilirmisin murat burda?
Evren mehmetrs'in siyah lagunaya taktıkdıklarımız gibi bişey diyor Murat....
http://www.renaultfanclub.com/arac-...arka-cita-cift-egsoz-cikisi-3u-bir-arada.html
Ben boyle sessiz calışsın diye benzinli aldım zaten
aynen öyle cok güzel durur abiçok iyi olmuş egzost kafasını azıcık büyütüp sağ tarafada çıkış yapılabilir esasında..dahada spor bir görünüm olur
örnek bi resim gösterebilirmisin murat burda?
dizeli zaten traktör gibi bazen kafa dinlemek istiyor insan
Abi pc bozuk olduğu için çok aktif takip edemiyorum kusura bakma, halil abi benim yerime örnek göstermiş sağolsun ses konusuna gelince abi sadece kafa değişince sesin çıkmıycağını söyledi çok kişi ben değiştirdim nitekimde öyle oldu Sadece kafa sesi etkilemiyor abi.