- Konuyu Başlatan
Ben bu işin böyle olması gerektiğini tolgaya anlatamadım umarım bu resimlerden sonra anlar , harika olmuş
tolga napmıştıki abi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu işin böyle olması gerektiğini tolgaya anlatamadım umarım bu resimlerden sonra anlar , harika olmuş
Tek olma yolunda tam gaz gidiyosun Evren abi,tavan kaplatmayı şiddetle öneriyorum.!
Güzel olmuş kardeşim,güle güle kullan...
Reklamcının 5 dakikasını alır abi dediğin gibi onlar kolay 10 yada 11 numaralı jantı al tavanı kaplatırsıneyvallah ardacım sagol. inşallah tavan için bazı düşüncelerim var onlar kolay
Reklamcının 5 dakikasını alır abi dediğin gibi onlar kolay 10 yada 11 numaralı jantı al tavanı kaplatırsın
Anketi takip ediyom abi dediğim gibi 11 numara doğru seçim olucaktır.Arabayı daha asi göstercek11 numaralı jant önde gidiyor suanda bakalım sonuc nasıl bitecek
11 numaralı jant önde gidiyor suanda bakalım sonuc nasıl bitecek
11 nolu jantın 18'i var sahibindende ( belki gözden kaçmıştır,fiyatı cazip gibi bijon aralığını bilmiyorum ama ) benim verdiğim bir link var baktınmı ona ? oda sanki yakışır gibi geldi bana.
tolga napmıştıki abi ?