Renault Fluence 50mm FK Yaylarımız geldi !!! 4. SayFadan devam!!

Evren abi büyüksün harika olmuş :D Gördüğüm en güzel,dikkat çeken ve en önemlisi tek basık Fluence seninkisi abi :D Harika olmuş abi hayırlı olsun.
Çirkin araba yoktur yüksek araba vardır :D

Teşekkurler...
Çirkin araba yoktur yüksek araba vardır :D güzel tuuttum bunu

Maşallah abi ama araba 5 düşmemiştir 3.5 civarı kıvamında olmuş.Zaten denilen gibi tam düşme hiç olmuyor..
Oraydaki o bıyıklı abi böyle değişik işler olunca hemen arabanın başına gelir acayip de bilgili bi abi kendisi. :D 50 lira da gayet güzel olmuş tanıdık mı vardı :D

Armagan düştügünü sölediler ama 5cm omadıysa kötü olmus :) ayrıca hepsi tanıdık 50tl ondan :D bıyıklı abim bana sport kit ayarlıycak bakalım inş.

Dün akşam aracaı gördüm harika duruyo özellıkle buyuk jantları giydirince bambaşka bişi çıkcak ortaya stoplardakı transparan olayı da çok şık olmuş bu arada güle güle kullan evren abi

Sagol kardeşim eksik olma.. Eyvallah...

Hayırlı olsun Evren abi çok güzel durmuş, Güle güle kullan darısı benim başıma :))))

inşallah kardeşim bekliyorum merakla ..Ayrıca ben senin arabayı basılmıstır sanıyordum :)

güzel olmuş kardeşim stoplar çok değişik geldi bana sanki orjinali öyleymiş gibi çok orjinal olmuş gerçektende :) hayırlı olsun

Abi Çok Güzel Olmuş Ama Kafadan 1-2 Cm Daha Düşerse Çok Şık Olacaktır .
Stoplar Çok Dİkkat Çekici Diyorum Bu Stoplarda Briey Var SOnra Anladım Oynanmış Üstünde :=)
Kazasız Belasız
Reptile Flunce :D

maaşallah güzel olmuş. kurtulmuşsun suv a binmekten :)

mimarobada gördüm birtane fluence beyaz. full basık orjinal body kitli ve siyah spoyleri vardı harika duruyordu.

bu tarz bişeydi
YENI-RENAULT-FLUENCE-BODY-KIT__33710122_0.jpg

güzel olmuş kardeşim stoplar çok değişik geldi bana sanki orjinali öyleymiş gibi çok orjinal olmuş gerçektende :) hayırlı olsun

farkettim dun akşam şaşırdın kaplama deyince.. :) Eyvallah eksik olma kardeşim. Dolorex plus iç kendine gel.. dun kötü gördüm seni :D

Abi Çok Güzel Olmuş Ama Kafadan 1-2 Cm Daha Düşerse Çok Şık Olacaktır .
Stoplar Çok Dİkkat Çekici Diyorum Bu Stoplarda Briey Var SOnra Anladım Oynanmış Üstünde :=)
Kazasız Belasız
Reptile Flunce :D

Eyvallah sagol cenker.. Dedigin gibi en azından ön tarafı 1-2 daha indircez onur abiyle konustuk bu konuyu zaten.. Stoplar benim düşüncem bu arada .. siz bilin başkası yaparsa bilinki benden örnek almıştır :)

Geri